Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Μαρτίνς και οι 5 επιστροφές ενόψει Άρη (photo)

Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη, στο Καραϊσκάκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να συμπεριλάβει στα πλάνα του όλους τους ποδοσφαιριστές και να μην αφήσει κάποιον εκτός, παίρνοντας για το ματς με τους “κιτρινόμαυρους” συνολικά 23 παίκτες.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους εξής:

Χουτεσιώτη, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλο, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Ανδρούτσο, Γκιλιέρμε, Μασούρα, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα από τους τραυματισμούς και ιώσεις, αλλά 5 επιστροφές των Σισέ, Ομάρ, Βούκοβιτς, Καμαρά και Ντίας είναι στο προσκήνιο και είναι πλέον έτοιμοι για να βοηθήσουν τους “ερυθρόλευκους”.

Αντιθέτως, εκτός πλάνων είναι οι μόνιμοι τραυματίες Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button