Μπάσκετ

Ζάρας: «Να είμαστε μαχητικοί στον αυριανό αγώνα»

Τα σχόλια του για τον αγώνα με τον Άρη έκανε ο Θοδωρής Ζάρας στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς, η προσμονή όλων στην ομάδα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είναι πραγματικά τεράστια. Περιμένουμε να γνωρίσουμε μία φανταστική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο που θα μας βοηθήσει και θα μας δώσει τεράστια δύναμη κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σίγουρα, η νίκη επί του Άρη στο Κύπελλο που μας χάρισε την πρόκριση έχει ανεβάσει την ψυχολογία της Ομάδας αλλά και του κόσμου και ένα δεύτερο μεγάλο ντέρμπι μας δίνει τεράστιο κίνητρο.

Βέβαια, είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα και θέλουμε ακόμη χρόνο για να βρούμε την απαραίτητη χημεία και να δέσουμε μεταξύ μας. Αναμφίβολα, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε, όμως, όσο κερδίζουμε η Ομάδα θα προχωρά μπροστά με σταθερά βήματα και ηρεμία.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και μαχητικοί και στον αυριανό αγώνα και να παλέψουμε για κάθε μπάλα εντός του παρκέ, ώστε να δώσουμε χαρά στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Σας περιμένουμε αύριο όλους στο Ιβανώφειο για να στηρίξετε την Ομάδα και να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Κόσμος και Ομάδα είμαστε ένα!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button