Ποδόσφαιρο

Εύσημα ΚΕΠ σε Καρυπίδη για Τσουμάνη!

Η Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ευχαριστήριο  Δελτίο Τύπου για την κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη να αποπληρώσει το χρέος προς τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

“Η ΚΕΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι μετά την εξώδικη δήλωση της οικογένειας ΤΣΟΥΜΑΝΗ προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,ο ιδιοκτήτης της κ.Θεοδωρος ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανταποκρίθηκε άμεσα κι αποδεικνύοντας την ανθρωπιά και την ευαισθητοποίηση του, επικοινώνησε με τον νομικό σύμβουλο μας και πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας Γιώργο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ και του υποσχέθηκε τακτοποίηση της οφειλής εντός των επόμενων ημερών.

Στην συνομιλία τους επαναλήφθηκε η πάγια θέση της ΚΕΠ περί ευθύνης των προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κι όχι φυσικά του κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ο οποίος, όπως όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, επιβαρύνονται άδικα με οφειλές που ούτε δημιούργησαν οι ίδιοι, ούτε καν γνώριζαν.

Αποτελεί άνιση μεταχείριση, τόσο για τους ποδοσφαιριστές που άλλοι δικαιώνονται,κι άλλοι κρίνονται… ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ, όσο και για τις λίγες ΠΑΕ(ΑΡΗΣ,ΤΡΙΚΑΛΑκλπ) που καταδικάζονται για τα παλιά χρέη σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ(ΑΕΚ,ΟΦΗ,ΙΩΝΙΚΟΣ κλπ) που περιέργως τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνήσαμε με τον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ,ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ, έτσι ώστε και οι πραγματικά δικαιούχοι ποδοσφαιριστες να μην χάσουν τα δεδουλευμενα τους, και οι διαδοχες ΠΑΕ με τους νέους ιδιοκτήτες τους να μην υποστούν οικονομική και αγωνιστική εξόντωση.

Τέλος μέσω της ΚΕΠ η οικογένεια ΤΣΟΥΜΑΝΗ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ για την προσωπική ανάληψη του χρέους της ΠΑΕ προς τον αείμνηστο Νίκο.

          Αθήνα 18.11.2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ        ΘΕΜΗΣ

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button