Ποδόσφαιρο

Ευρώπη: Μια πρώτη εικόνα στους πιθανούς αντιπάλους του Άρη ως δυνατός και ως αδύνατος

Ο Άρης περιμένει να μάθει το αν θα είναι στους ισχυρούς ή τους ανίσχυρους του β’ προκριματικού στο Εuropa Conference, με τους περισσότερους πιθανούς αντιπάλους να έχουν ξεκαθαρίσει.

Αν οι κιτρινόμαυροι βρεθούν στους δυνατούς, γνωρίζουν ήδη μερικούς από τους υποψήφιους αντιπάλους τους. Ομάδες που σίγουρα δεν τρομάζουν, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να υποτιμήσεις -όπως και κάθε αντίπαλο-.

Tα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα είναι αυτά των Βαλερέγκα, Ντιναμό Μπρεστ, Χάακεν, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ντουνάισκα, Ουίπεστ και Πούσκας. Από αυτές δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή των δύο Ούγγρων στο β’ γύρο, καθώς παίζουν (έστω και ως μεγάλα φαβορί) στον α’ προκριματικό.

Ακόμη υπάρχουν πιο βατές ομάδες όπως η Χιμπέρνιανς (Μάλτα), Γιουρόπα (Γιβλαρτάρ), Λεβάντια (Εσθονία), Λιεπάγια (Λετονία) Εφ Έιτς (Ισλανδία), Ντρίτα(Κόσοβο), Λα Φιορίτα (Σαν Μαρίνο) Τόμπολ (Καζακστάν), Σακτέρ (Καζακστάν), Τορπέντο (Λευκορωσία) και η Σκούπι του Άλι Άντεμ.

Στο γκρουπ των βατών ομάδων υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες, με τα παραπάνω ονόματα να είναι ενδεικτικά.

Ως ανίσχυρος ο Άρης θα έχει πιο δύσκολο έργο. Μπορεί να βρεθεί απέναντι σε Βασιλέια, Γκεντ, Αστάνα, Φέγιενορντ, Καραμπάγκ, Στεάουα, Χάιντουκ Σπλιτ, Παρτιζάν, Μπάτε Μπορίσοφ, Μόλντε, Ρόζενμποργκ, Μάριμπορ, Ριέκα, και Απόλλων Λεμεσού που θεωρούνται τα μεγαλύτερα ονόματα εκ των ισχυρών του β’ προκριματικού.

Από την άλλη πλευρά οι Φέχερβαρ, Ντάνταλκ, Σάντα Κλάρα, Σούντοβα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Σούτσι, Αμπερντίν, Σπάρτακ Τρναβα, Δε Νιου Σέιντς, Χιμπέρνιαν (Σκωτίας) είναι οι -θεωρητικά- πιο βατές ομάδες από το γκρουπ των ισχυρών.

Όλα αυτά απλώς σαν μία πρώτη εικόνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, με τα πράγματα να αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button