Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζει Μπερτόγλιο ο Μπούργος!

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Φακούντο Μπερτόγλιο ήταν στην αποστολή του Άρη, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Χερμάν Μπούργος, κάτι που αναμένεται να γίνει στην κυριακάτικη (20/03, 19.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως, κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Μπερτόγλιο έδειξε ότι είναι πιο έτοιμος και μπορεί να μην λογίζεται για βασικός, όμως, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Τη θέση του επιτελικού μέσου στο βασικό σχήμα θα διατηρήσει ο Μπαντού Εντιαγέ, που έχει αισθητά βελτιωμένη απόδοση στα τελευταία δύο παιχνίδια, γεγονός που έχει ικανοποιεί φυσικά τον Χερμάν Μπούργος. Νέο πρόσωπο στην αποστολή με τον Παναθηναϊκό θα είναι και ο Γιοχάν Μπεναλουάν, που ξεπέρασε ολοκληρωτικά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button