Ποδόσφαιρο

Ερέρα: “Να συνεχίσουμε την δουλειά”

Ο Πάκο Ερέρα έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη, όχι τόσο από την εμφάνιση και έστειλε ένα μήνυμα στους παίκτες του για την βασική 11αδα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε αρχικά: “Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Δεν ήταν βρεγμένο το χόρτο, δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίξαμε καλά, όπως στο πρώτο φιλικό. Παίζαμε καλά για πέντε λεπτά, κάναμε λάθη για άλλα πέντε λεπτά και αυτό γινόταν συνέχεια. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη, για να είμαστε καλύτεροι.

Κερδίσαμε, αλλά η διαφορά είναι ότι κάναμε πειρσσότερες ευκαιρίες στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι καλή νίκη, γιατί η ομάδα θα είναι πιο άνετη. Είμαι ευχαριστημένος για τους παίκτες γιατί δεν σταμάτησαν να δουλεύουν μέσα στο γήπεδο, δεν το παράτησαν, έτρεχαν και πάλευαν.

Ρωτήθηκε για την “χρησιμοποιήσαμε τους ίδιους παίκτες γιατί πέρσι ήταν από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στην κατηγορία. Τα καινούρια παιδιά θα πρέπει να το δείξουν για να πάρουν θέση βασικού μέσα από την προπόνηση, να συνεχίζουν να δουλεύουν”.

Για το τι του άρεσε και τι όχι από την ομάδα είπε: “Η οργάνωση του παιχνιδιού είναι καλή κατά την άποψή μου. Το δουλεύουμε και μπορούμε να το βελτιώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί δεν είχαμε κατοχή μπάλας και είναι κάτι που θέλω, όπως επίσης δεν μου άρεσαν τα εύκολα λάθη, με λάθος πάσες σε τρία μέτρα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button