Ποδόσφαιρο

“Δύσκολα στο Κλεάνθης Βικελίδης… Υπάρχει ο κόσμος, υπάρχουν και ποιοτικοί παίκτες”

Τι δήλωσε ο Μουνάφο μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια, με τον Μουνάφο να τονίζει:

“Είναι ένα γήπεδο που δυσκολευόμαστε όλα τα χρόνια. Έχουν ποιότητα. Προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό. Φάγαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Είχαμε ευκαιρίες, ακυρώθηκε ένα γκολ ως οφσάιντ. Θέλαμε κάτι καλύτερο αλλά συνεχίζουμε. Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται στο Βικελίδης. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και κόσμος. Εμείς δυσκολευόμαστε παραπάνω εδώ. Έχουμε πάρει λίγους βαθμούς εδώ”.

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα:

“Η τελική προσπάθεια είναι το πιο δύσκολο. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας βγήκαν όλα. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω και να κρατάμε το μηδέν. Αν έχεις το μηδέν πίσω, ψάχνεις μια ευκαιρία να πάρεις το παιχνίδι”.

Για την πορεία του Αστέρα:

“Ξέραμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα στον πρώτο γύρο. Χάσαμε βαθμούς που δεν θέλαμε να χάσουμε. Μένουμε κοντά στον στόχο μας, που είναι τα πλέι οφ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε”.

Για τον στόχο των πλέι οφ:

“Ακολουθούμε τον στόχο μας. Είναι δύσκολος δρόμος αλλά θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στην έδρα μας. Θα προσαρμοστούν κι άλλο μερικοί παίκτες. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς εντός”.

Για το τετ-α-τετ με τον Άκη Μάντζιο:

“Τόσα χρόνια εδώ, έχω επαφές με πολλούς ανθρώπους. Είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου. Είναι ωραίο να δίνεις το 100% και να έχεις καλή σχέση. Με τον Ιγκλέσιας είμαστε πολλά χρόνια μαζί και χαίρομαι όταν πετυχαίνει”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button