ΑπόψειςΓενικά

Δεν πα να μας χτυπάν…

4 χρόνια έπρεπε να περάσουν για να καταφέρουν με τις συντονισμένες προσπάθειες τους, να ρίξουν το Group του Yellow Radio.

Συγκεκριμένα, με συνεχόμενες αναφορές στην φωτογραφία που αναρτήσαμε στο Yellow Radio, για την εκπομπή του συνδέσμου SUPER 3, του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος της χώρας, τα γνωστά/άγνωστα fake profile θέλησαν να επιτεθούν στην φωνή του συνδέσμου, για να μην ακουστούν αυτά που ενοχλούν τα αφεντικά τους.

Τους ενοχλεί και είναι φανερό, ότι ο SUPER 3, με την τεράστια ακροαματικότητα που έχει η εκπομπή του θα πει αλήθειες που θα “πονέσουν” τα ματωμένα αυτιά τους.

Είναι οι ίδιοι που έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν και δημοσιογράφους, πάντα με του αφέντη το πρόσταγμα μέσω των fake profile, για να φιμώσουν το οτιδήποτε αντιτίθεται στην προπαγάνδα τους.

Προάγονται από τα ίδια κέντρα που είχαν ρίξει την ανακοίνωση του SUPER 3 ενάντια στους “παντοκράτορες” της πόλης στο facebook, γιατί… η αλήθεια πονάει.

Προσπάθησαν η αλήθεια είναι, ρίξανε άσφαιρες βολές βέβαια…

Μπλόκαραν το profile μας, τον Κλεάνθη Βικελίδη, ώστε να φιμώσουν την ΑΡΕΙΑΝΗ φωνή…

Άλλα η απάντηση είναι μία και ακούστε την καλά, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι διαβάζατε μέχρι και την τελεία που γράφουμε, και το ράδιο σας είναι μόνιμα γυρισμένο στους 92.8…

Τέσσερα χρόνια τώρα, μας πορώνεται με τις επιθέσεις σας, σαν την σημερινή στην εκπομπή του SUPER3 και αντίστοιχα στο Yellow Radio, γιατί είναι η τελευταία επιβεβαίωση ότι μεταφέρουμε αλήθειες στον ΑΡΕΙΑΝΟ λαό και στον σκεπτόμενο κόσμο.

Τέσσερα και άλλα 1914 χρόνια να ξέρετε, και ακούστε το καλά αυτό, θα είμαστε εδώ να πούμε όσα ξέρουμε, όσο και να σκούζουνε τα κέντρα που εξυπηρετείτε με τις αναφορές σας…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button