ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Δεν νίκησε αλλά…κέρδισε

Μπορεί ο Άρης να ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Τουρκία δίχως να πάρει κάποια νίκη, απέκτησε όμως πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου.

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ολοκλήρωσε ο Άρης τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Άγκυρας που διοργάνωσε η Τουρκική Halkbank.

Η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την οικοδέσποινα με 3-0 (25-18,-25-18,25-19), πάλεψε περισσότερο στο δεύτερο παιχνίδι ενάντια στην Τσανάκαλε παρόλο που τελικά ηττήθηκε με 3-1 (25-11, 26-23, 23-25, 25-20) και έδειξε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση ενάντια στην πρώτην κάτοχο του Challenge Cup, την Ρωσική Οντνιτσόβο δεδομένου ότι έπαιξε χωρίς την αρχηγό της ομάδας Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς (25-16,25-18,25-22).

Ο Άρης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με την τέταρτη θέση αλλά έχοντας κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε ομάδες των οποίων το επίπεδο δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτό των Ελληνικών συλλόγων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button