Ποδόσφαιρο

Γκάμα: “Από την ποιότητα της ομάδας περιμέναμε πιο σταθερή πορεία “

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Μπρούνο Γκάμα, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο επιθετικό να τονίζει τη σημασία των επόμενων αγώνων αλλά και στα σκαμπανεβάσματα που είχε η ομάδα στην απόδοση της την φετινή σεζόν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι επέστρεψε στο αγωνιστικό σχήμα:

«Αισθάνομαι καλά, είναι κάτι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, να εντάσσονται στην ομάδα για να μπορούν να βοηθήσουν».

Για το ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και αν είναι αισιόδοξος:

«Προφανώς, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα. Ακολουθούν μετά τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες και θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστούμε και να προσέξουμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα, γιατί ξέρουμε τη σημασία τους. Είναι πολύ ισορροπημένα παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι ομάδες που ισορροπούν στο παιχνίδι και θα ανταγωνιστούν πολύ και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθήσουμε σε κάθε ένα να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν μετά από τόσα χρόνια στον Άρη, αν είναι η πιο έντονη χρονιά:

«Είναι πραγματικότητα ότι αυτή τη σεζόν η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα και δεν είχε αυτή τη συνέχεια που θα θέλαμε όλοι να έχει. Από την ποιότητα της ομάδας περιμέναμε ότι θα έχει πιο σταθερή πορεία, αλλά όπως είπα είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button