Ποδόσφαιρο

Βαθμολογία UEFA: Πέρασε την Κύπρο η Ελλάδα!

Με την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων άλλαξε η βαθμολογία της UEFA και η Ελλάδα πέρασε στην 15η θέση αφήνοντας πίσω της την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, με τις σημερινές νίκες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η Ελλάδα πήρε συνολικά 400 βαθμούς και έφτασε στους 25.100 ενώ σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Λεμεσσού από την Αϊντχόφεν η Κύπρος έμεινε στους 25.000 βαθμούς.

Ωστόσο επειδή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν από Τραμπζονσπόρ και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα, το βάρος “πέφτει” στον Ολυμπιακό για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρόμοια είναι η περίπτωση και της Κύπρου που μοναδικός εκπρόσωπος πλέον θα είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Η βασική διαφορά είναι όμως πως για την ελληνική ομάδα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος καθώς θα αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League ενώ ο ΑΠΟΕΛ σε εκείνους του Europa League.

Η μάχη θα είναι σκληρή και σίγουρα αποδεικνύεται το γεγονός πως αν τελικά η Ελλάδα καταφέρει να τερματίσει στην 15η θέση θα το οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό και στον Άρη λόγω της πρόκρισης του επί της ΑΕΛ Λεμεσού στον δεύτερο γύρο του Europa League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button