Ποδόσφαιρο

Ανιγκό: ”Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα.”

‌Ο Ζοζέ Ανιγκό, ο Γάλλος τεχνικός μίλησε για την νίκη από του Άρη, το «2χ2» της ομάδας του, αλλά και για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά για το παιχνίδι:

“Όταν κερδίζουμε πάντα είναι κάτι θετικό. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, ο Άρης δεν έχει τυχαία 12 βαθμούς. Ήταν μία πολύ κουραστική εβδομάδα για τους παίκτες με τρία παιχνίδια. Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά φυσικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα φτιάχνεται σιγά-σιγά, έτσι δημιουργούμε μία ομάδα και στα δύσκολα”.

Για την αλλαγή συστήματος στα τελευταία λεπτά:

“Οταν ο κίνδυνος έγινε περισσότερος αλλάξαμε και το σύστημα. Ο Άρης έπαιξε στο δεύτερο μέρος με τρία στόπερ και ανέβασαν τα πλάγια μπακ. Τους δώσαμε λίγο χρόνο, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε και το σύστημα μας”.

Για τον αντίπαλο:

“Ο Άρης είναι μία δύσκολη ομάδα. Έχει μαζέψει πόντους, φαίνεται πως μπορεί να παίξει δυνατά φέτος στο πρωτάθλημα”.

Για τους παίκτες που αγωνίζονται:

“Όταν μία ομάδα βρίσκει τα πατήματα της είναι λογικό να παίζει περισσότερο. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο ημίχρονο, για να υπάρχουν ανάσες για κάποιους. Είναι καλό να υπάρχει ένας ανταγωνισμός στην ομάδα, ώστε να ανεβάζουν την απόδοση τους όλοι. Παίζουμε με ένα σύστημα περισσότερο, όμως δείξαμε ότι αλλάξαμε και σύστημα σήμερα που χρειάστηκε”.

Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: “Φυσικά μία νίκη δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στην κορυφή. Έχουμε διάστημα τώρα με την διακοπή να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θα βοηθήσει την ομάδα. Μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε αυτές τις δύο εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Φυσικά δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά θα δώσουμε έμφαση στις αδυναμίες μας”.

Για το αν θα κάνει καλό η διακοπή στην ομάδα: “Πραγματικά αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό για να ξεκουραστούμε. Μετά έρχεται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μόνο καλό θα μας κάνει η ξεκούραση τώρα. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πιο φρέσκοι”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button