Ποδόσφαιρο

Ανάκογλου: “Όλα είναι καλά μέχρι στιγμής, το πόδι το νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση”

Ο Δημήτρης Ανάκογλου επέστρεψε σε συνθήκες αγώνα σήμερα αγωνιζόμενος με την ομάδα του Άρη, μετά από πολύμηνη απουσία, κόντρα στους Νέους.

Μετά το τέλος σχολίασε χαρακτηριστικά:

Είναι κοντά ένας μήνας που κάνω προπόνηση με την ομάδα, όλα είναι καλά μέχρι στιγμής, το πόδι το νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζω με τον Παναγιώτη τον Μπουτοβίνο να κάνω έξτρα γυμναστική γιατί δεν μπορώ να το αφήσω. Από το σημερινό φιλικό, νομίζω ότι είναι ένα καλό τεστ, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά να πάρουμε ένα ρυθμό. Θα κρατήσουμε το ότι «ξεμπουκώνουμε» σιγά σιγά, γιατί όση προπόνηση και να κάνεις μόνος σου, αν δεν πάρεις λεπτά σε παιχνίδι, δεν έχει καμία σχέση. Ήταν καλό για όλους μας. Θα κρατήσουμε την διάθεση.

Πως αισθάνεται ψυχολογικά μετά τον τραυματισμό του:

Όταν κάνεις προπόνηση και ξέρουν και οι συμπαίκτες σου ότι προέρχεσαι από 10 μήνες τραυματισμό, έχεις την επιλογή να μην βάλεις τα πόδια σου πολύ δυνατά. θα προφυλαχθείς. Το παιχνίδι σε αυτό βοηθάει, θα έρθουν επάνω σου πιο δυνατά και θα σου φύγουν οι όποιες φοβίες αντιμετωπίζεις.

Για την συνεργασία του με τον φυσιοθεραπευτή, Παναγιώτη Μπουτοβίνο:

Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση, τουλάχιστον στα τεστ δύναμης και ισορροπιών που χρειάζονται για να επανέλθει κάποιος που παθαίνει έναν τέτοιο τραυματισμό. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και ελπίζουμε να έχουν αίσιο τέλος όλα αυτά και να πάνε όλα καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button