Ποδόσφαιρο

Αισιοδοξία για επιστροφή των οπαδών τη νέα σεζόν!

Μετά την επισημοποίηση της επανέναρξης της Πρέμιερ Λιγκ στις 17 Ιουνίου, τα στελέχη της λίγκας καταστρώνουν σιγά σιγά το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μάλιστα, επικρατεί αισιοδοξία πως μαζί με την… κανονικότητα στο Νησί, σταδιακά θα επανέλθουν και οι οπαδοί στα γήπεδα!

Η είδηση προήλθε από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά του διευθύνοντα συμβούλου της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Μάστερς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι με τα τωρινά δεδομένα οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής εκτιμούν ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Βέβαια ξεκαθάρισε πως όλα θα γίνουν σταδιακά, με πλάνο και προγραμματισμό.

«Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσουν να γίνονται παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Το σωστό είναι να έχουμε πάντα σχέδια έκτακτης ανάγκης. Στην Πρέμιερ Λιγκ πάντως και στις ομάδες υπάρχει αισιοδοξία ότι του χρόνου θα δούμε οπαδούς στα γήπεδα, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά με φάσεις.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι μεγάλη τόνωση ηθικού για όλους και πάνω σε αυτό δουλεύουμε όλοι. Έχουμε κάποιος τρομερούς οπαδούς στην Πρέμιερ Λιγκ και θεωρώ ότι το πρωτάθλημά μας θα ξαναγίνει όπως ήταν μόλις εκείνοι επιστρέψουν», τα λόγια του Μάστερς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button