Ποδόσφαιρο

Αγγελούδης: “Φαβορί για Ευρώπη ο Άρης, να μπει δυνατά και να κερδίσει την ΑΕΚ το Σάββατο”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Αγγελούδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Ηρόδοτο που βρίσκεται τώρα:

Παλεύει η ομάδα να σωθεί. Στο τέλος θα τα καταφέρει. Μακάρι να σκοράρουμε κανένα γκολ να βοηθήσουμε την ομάδα.

-Για το ντέρμπι του Άρη με τον Π.Α.Ο.Κ:

Είχα μια εικόνα του ματς, αλλά είδα μόνο τις φάσεις μετά. Διάβαζα λεπτομέρειες από τα σάιτ. Είναι ένα αποτέλεσμα που πάμε για την Ευρώπη. Πήραμε έναν πόντο σημαντικό από τον πρώτο βαθμολογικά. Σε αυτά τα ματς θέλεις να παίζεις, αλλά δεν μπορεί κανείς να μειώσει αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι πολλά χρόνια τώρα.  Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου. Δεν γίνεται να τρελαθούμε κιόλας.

-Για το ότι η ομάδα κοιτάζει στα ίσια και παίζει καλά:

Εγώ είχα πίστη στην ομάδα. Πίστευα στον προπονητή και στους παίκτες. Μπορεί να χτυπήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλό. Είναι το απόλυτο φαβορί για την πέμπτη θέση.

-Από που αντλεί την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στην ομάδα:

Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή. Έχω μία άμεση εικόνα σε σχέση με άλλους φιλάθλους. Όλοι μου είπαν ότι αποκλείεται ο προπονητής να μην δείξει τι μπορεί να κάνει. Επίσης, πιστεύω πολύ στο ρόστερ της ομάδας. Θεωρώ ότι για την πέμπτη θέση ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ.

-Για τις προσθήκες του Ιανουαρίου:

Τα πιο κομβικά παιχνίδια ήταν με Ξάνθη και Γιάννενα. Εκείνα τα παιχνίδια έκριναν την καλή πορεία.

-Για τον ποδοσφαιριστή που πρέπει να διαχειριστεί την αντίθεση:

Αυτό είναι θέμα  ψυχολογίας αλλά και θέμα προπονητή. Πρέπει να του τονώσει το ηθικό. Το πάθος που είχαν τα παιδιά στην Ξάνθη ήταν απίστευτο. Το είδα το ματς και το θυμάμαι σαν χθες. Από εκεί και πέρα είχε ανοδική πορεία όλη η ομάδα.

-Για την τρίτη θέση στα εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα:

Λέει πολλά αλλά πάντα ο κόσμος ήταν εκεί.  Το 2014 ένα παιχνίδι Άρης Πανιώνιος το γήπεδο ήταν γεμάτο ασφυκτικά. Ήταν απίστευτη αίσθηση.

-Για το ματς:

Είναι ευκαιρία του Άρη πιστεύω, γιατί και η Α.Ε.Κ είναι κουρασμένη και από το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα για το κύπελλο. Από την στιγμή που είναι σε πολύ καλή κατάσταση πρέπει να μπει μέσα και να πάρει τους βαθμούς. Και η ομάδα μας και ο κόσμος το θέλει πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Πιο πριν παλεύεις.

-Για την φυσική κατάσταση των παικτών:

Έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση των παικτών με τον Παντελίδη. Και ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην φυσική κατάσταση των παικτών. Τον γνωρίζω και είναι πολύ καλός στη δουλειά του.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος βλέπει και αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button