Ποδόσφαιρο

Αγγελούδης: “Φέτος ο Άρης δεν έχει αντίπαλο, είναι θέμα χρόνου να ανέβει και μαθηματικά”

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Διαγόρα Ρόδου Νίκος Αγγελούδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την ομάδα που αγωνίζεται:

Είναι πολύ καλή ομάδα και ιστορική με έναν δυνατό πρόεδρο, έχει στόχους η ομάδα. Εγώ ξεκίνησα με γκολ και μακάρι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τον φετινό Άρη:

Παρακολουθώ τον Άρη, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου και μαθηματικά ο Άρης θα ανέβει.

Η ομάδα έχει ταυτότητα Μυροφορίδη, δείχνει ότι κερδίζει όπου πάει, είναι πολύ σοβαρή ομάδα και συμβάλει σε αυτό και ο προπονητής. Γνωρίζω τον Παύλο Μυροφορίδη και είναι ένα πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ο προπονητής έχει δείξει ότι η ομάδα όποτε θέλει κερδίζει, ότι ήρθαν δυο ισοπαλίες δεν λέει κάτι αυτό, αλλά φέτος ο Άρης δεν έχει αντίπαλο. Δείχνει ότι είναι σοβαρή ομάδα, ο καθένας έχει τον ρόλο του και φαίνεται.

Όλα τα παιδιά πάνε καλά φέτος, Πλατέλλας,  Διαμαντόπουλος  κάνουν την διαφορά, αλλά όλα τα παιδιά είναι αρκετά καλά και έχεις να πεις μόνο τα καλύτερα..

Θεωρώ ότι σίγουρα πρέπει να προσέξει και η ομάδα και ο κόσμος γιατί η ομάδα πήγε να ξεφύγει λίγο μετά την ισοπαλία και αν συνεχίσει με νίκες άνετα θα πάρει την άνοδο.

Όταν έγιναν οι ισοπαλίες, ήμουν  Θεσσαλονίκη και παρακολούθησα εκείνα τα παιχνίδια, αλλά δεν με ανησυχεί, προσωπικά θεωρώ ότι ο φετινός Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον Άρη.

Είναι άδικο και για τον κόσμο η ομάδα να μην πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική, από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να μην ξανά γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, γιατί ζήσαμε άσχημες στιγμές στην ομάδα και δεν πρέπει να επαναληφθούν η ομάδα του Άρη πρέπει να βγάζει υγεία. Υγεία και να ξανά δούμε την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια.

Για τις υπόλοιπες ομάδες της Φούτμπολ Λίγκ:

Η Παναχαϊκή έχει δείξει καλά στοιχεία, τα Τρίκαλα σιγά σιγά παίρνουν βαθμούς και ο ΟΦΗ  που έχει έναν καλό προπονητή και ρόστερ, αλλά δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει με τα οικονομικά προβλήματα που έχει.

Στον Άρη πέρασα και όμορφα και δύσκολα, σαν ποδοσφαιριστής έκανα τον κύκλο μου, ο Άρης μένει εκεί πέρα, σίγουρα κάποια προβλήματα τραυματισμών με κράτησαν πίσω και σίγουρα θα ήθελα να γυρίσω στον Άρη, γιατί πλέον η ομάδα διαλέγει παίκτες όχι οι παίκτες την ομάδα.

Για το φιλικό με την Μπόκα:

Φέτος δεν κατάφερα να έρθω το γήπεδο, αλλά είδα όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια του Άρη και το φιλικό με την Μπόκα, στο πρώτο ήμουν παρόν στο δεύτερο δεν θα τα κατάφερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button