Ποδόσφαιρο

Ώρα ντέρμπι, ώρα νίκης! (Άρης-ΠΑΟΚ 19:30)

Τον αιώνιο αντίπαλο τους υποδέχονται οι κιτρινόμαυροι στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι-οφ.

Οι κιτρινόμαυροι είναι στην δεύτερη θέση της Super League με τρεις βαθμούς απόσταση από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και θέλουν να αυξήσουν αυτήν την διαφορά για να «κλειδώσουν» την δυάδα.

Σήμερα αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να πάρει μία δεύτερη μεγάλη νίκη μετά από αυτή με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού και να δείξουν σε όλους το ότι φέτος είναι καλύτεροι τους.

Αναμονή υπάρχει για να φανεί αν θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει ο Γκάμα, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Η αποστολή της ομάδας:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (21/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Bruno Felipe και οι ανέτοιμοι Ergys Kace, Yohan Benalouane (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button