Ποδόσφαιρο

Ώρα για δουλειά!

Άδεια ήταν… και πάει για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι επέστρεψαν (όχι όλοι) χθες (22/11) στις προπονήσεις, έπειτα από μία εβδομάδα ξεκούρασης.

Η ομάδα προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες και έτσι ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επανέναρξη των επίσημων αγώνων της σε λιγότερο από έναν μήνα.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους 20-25 μέρες για να τις εκμεταλλευτούν στον απόλυτο βαθμό και να διορθώσουν τις αδυναμίες του 1ου γύρου, ώστε να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους και τη βελτίωση της βαθμολογικής τους θέσης.

Μπράμπετς και Ετέμπο είναι οι δύο διεθνείς που θα απουσιάσουν για λίγες μέρες ακόμα, όπως και ο Ενκουλού που είναι με το Καμερούν στο Κατάρ.

Απουσιάζουν ακόμη οι Οντουμπάζιο και Εμπακαατά, λόγω των επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν και πήραν λίγες ακόμη μέρες άδειας, όπως και οι Γκρέι και Πάλμα, που αναμένονται στην αυριανή προπόνηση.

Ερωτηματικό είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έχει άδεια από την ομάδα και η επιστροφή του στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button