Ποδόσφαιρο

Όταν ο Χατζισαφί είχε συμφωνήσει με την Φούλαμ και δεν τον άφησαν να πάει στο Λονδίνο

Μία ανάσα από το να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Championship είχε φτάσει ο Ιρανός μπακ που -όλα δείχνουν- ότι συμφώνησε με τους κιτρινόμαυρους.

Το 2014, μετά από συνεχόμενες καλές σεζόν με Sepahan και Tractor ο διεθνής Ιρανός είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών ομάδων.

Ο ίδιος είχε “κλειδώσει” το βλέμμα του στην Αγγλία και διαπραγματευόταν με Χαλ Σίτι και Φούλαμ, για να συμφωνήσει τελικά με τους δεύτερους.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι είχε έρθει η στιγμή ο 24χρονος (τότε) Χατζισαφί να φύγει από την πατρίδα του, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το πρόβλημα δεν ήταν ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά στο κράτος του Ηνωμένου Βασιλείου!

Η γραφειοκρατία και κάποια κολλήματα που υπήρχαν δεν επέτρεψαν στον Χατζισαφί να πάρει άδεια παραμονής στην Αγγλία, με τον διεθνή μπακ να αναγκάζεται να επιστρέψει στο Ιράν.

Τελικά έναν χρόνο μετά έπαιξε για πρώτη φορά στην γηραιά Ήπειρο, αλλά αυτήν την φορά συμφωνώντας με την Γερμανική FSV Frankfurt.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button