ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Κρόφορντ κάρφωσε πάνω στον Λεμπρόν – Κατέστρεψε τα βίντεο για να μη διαρρεύσει! (videos)

Μερικά χρόνια πριν ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο μπασκετικό κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Κρόφορντ, που ενδιαφέρει τον Άρη, είχε καρφώσει πάνω στον τρομερό Λεμπρόν Τζέιμς και οι χορηγοί του… κατέστρεψαν όλα τα βίντεο της στιγμής.

To 2009 ο Τζόρνταν Κρόφορντ ήταν μόλις ένας μικρός -σε ηλικία- καλαθοσφαιριστής και ο Λεμπρόν Τζέιμς ίσως και ο πιο σπουδαίος παίκτης του NBA εκείνη την περίοδο.

Δεν ήταν επίσημο παιχνίδι αλλά μία «μονομαχία» Κρόφορντ – Τζέιμς το καλοκαίρι. Ο πρώτος δεν φοβήθηκε την πρόκληση και αποδείχθηκε πως… καλά έκανε. Χωρίς φόβο, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και κάρφωσε πάνω στον θρυλικό Λεμπρόν. Η ενόχληση του τελευταίου ήταν πέραν του φυσιολογικού.

Αρχικά, η Nike (σ.σ. χορηγός του Τζέιμς) δεν ήθελε αυτό το στιγμιότυπο να βγει στο διαδίκτυο ή στις αθλητικές εκπομπές. Κι όμως το κατάφερε. Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ενδύσεων. βρήκε όλα τα βίντεο από το γήπεδο, τα αγόρασε και τα κατέστρεψε!

Ο ίδιος μετά από αυτό το περιστατικό είχε αρκετά νεύρα και σε επίσημους αγώνες δεν έδινε τα χέρια στους αντιπάλους του κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στα Μέσα της χώρας.

Εδώ μιλάει για το κάρφωμα αλλά και για τους λόγους που δεν δίνει χέρια με αντιπάλους:

Λίγα λεπτά μετά το κάρφωμα, ο Αμερικανός σταρ πήγε σε έναν εκπρόσωπο του χορηγού και του εξήγησε τι συνέβη. Έτσι, ο άνθρωπος της Nike βρήκε όλους τους εικονολήπτες και κατέστρεψε το βίντεο.

Στιγμιότυπο του καρφώματος παρόλα αυτά, 10 χρόνια αργότερα, έχει διασωθεί από κάμερα θεατή. Για του λόγου το αληθές λοιπόν, εδώ το κάρφωμα του Τζόρνταν Κρόφορντ, στον οποίον έκανε πρόταση ο Άρης, πάνω στον Λεμπρόν Τζέιμς.

Το κάρφωμα στο 0:24:

Ετικέτες
Εμφάνιση περισσοτέρων

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close