Ποδόσφαιρο

«Όταν μοιράζουν μίσος, θα βλέπουμε δολοφονίες νεαρών στον δρόμο και επιθέσεις σε πούλμαν 17χρονων”

Με αφορμή τον ντόρο γύρω από το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Τάσος Πάντος ανέφερε πως «το οπαδικό μίσος δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ15, Τάσος Πάντος, πήρε θέση με αφορμή τον ντόρο που ξέσπασε μετά το τέλος του τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ και το πέναλτι που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στο 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ύπαρξη των τμημάτων υποδομής έχει σκοπό τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών με απώτερο στόχο την άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο είναι κρίμα να αναλωνόμαστε σε οπαδικές αντιπαραθέσεις και τοξικότητα την οποία εισπράττουν παιδιά ηλικίας 15 ετών. Το οπαδικό μίσος δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες.

Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά όλων των ομάδων, δίνοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες μέσα από το ποδόσφαιρο. Ας σταματήσουν λοιπόν τα κέντρα της τοξικότητας, κάποια media που μολύνουν το ποδόσφαιρο. Ας σεβαστούν τον κόπο και το μέλλον των παιδιών. Όταν μοιράζουν μίσος θα βλέπουμε επιθέσεις σε πούλμαν 17χρονων, βία σε 12χρονα σε Ακαδημίες και τελικά, όλοι το ξέρουμε, δολοφονίες νεαρών παιδιών στους δρόμους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button