Ποδόσφαιρο

“Όταν λες το όνομα Άρης Θεσσαλονίκης στο Τελ Αβίβ, το γνωρίζουν όλοι ”

Ο άνθρωπος ο οποίος θα φιλοξενήσει τους φίλους του Άρη στο μπαρ του στο Τελ Αβίβ, ο Ερέζ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Box-To-Box του YellowRadio101.7FM με τον Ιάσονα Μίσχο όπου μίλησε για το event που θα διοργανώσει.

Στην αρχή, μίλησε για την “ανυπόφορη” ζέστη που επικρατεί στο Τελ Αβίβ αλλά και για τους υψηλούς δείκτες υγρασίας που υπάρχουν στη χώρα που θα παίξει ο Άρης το ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Για το event που διοργανώνει: “Το μπαρ μου θεωρείται το επίσημο μπαρ των φίλων της Μακάμπι, οι οποίοι θα χαρούν πολύ να δουν τους αντίστοιχους του Άρη”

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Άρη στο μπαρ του: “Αυτό για το οποίο φημίζεται σίγουρα το μαγαζί μου είναι η μπίρα, μάλιστα έχουμε 70 διαφορετικές μπίρες από όλο τον κόσμο, θα υπάρχουν και πολλά φαγητά αλλά και άλλα ποτά, το σίγουρο όμως είναι πως θα υπάρχει καλή φιλοξενία και καλή μπίρα.”

Για το γεγονός πως το γήπεδο είναι πολύ κοντά στο μπαρ του: “Το γήπεδο (το Bloomfield) είναι πολύ κοντά στο γήπεδο, μάλιστα 10 λεπτά απόσταση με τα πόδια, οπότε οι φίλοι του Άρη δε θα έχουν πρόβλημα να πάνε πολύ γρήγορα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.”

Για το ότι οι φίλοι του Άρη μπορεί να τραγουδάνε συνθήματα της ομάδας πριν από το παιχνίδι: “Νιώθω πολύ άνετος με αυτό, δεν νιώθω κανένα πρόβλημα, έχουμε ισχυρούς δεσμούς, έχουμε έρθει ξανά αντιμέτωποι στο μπάσκετ, είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ποδοσφαίρου, το Πέρλα Μπαρ είναι σπίτι για όλους, δεν έχει θέμα με κανέναν άνθρωπο. Ο πατέρας μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και η γειτονιά στην οποία μένω είναι γειτονιά που με Εβραίους από την Θεσσαλονίκη.

Για το αν ο πατέρας του (που είναι από την Θεσσαλονίκη) του μίλησε για τον Άρη: “Δεν μπορώ να πω πως ξέρω πολλά για τον Άρη, αλλά μπορώ να πω πως οι αγώνες της μπασκετικής ομάδας ήταν θρυλικά, όπως και όλη η ομάδα με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Σούμποτιτς. Όταν λες Άρης Θεσσαλονίκης στο Τελ Αβίβ, είναι γνωστό σε όλους, τότε από τα μπασκετικά χρόνια, πλέον γιατί όχι και από το ποδόσφαιρο.”

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι: “Η Μακάμπι θα παίξει για να κερδίσει το παιχνίδι, ξέρουμε πως ο Άρης είναι μια δύσκολη ομάδα αλλά πιστεύω πως θα περάσουμε. Περιμένω ένα επιθετικό παιχνίδι. Η Μακάμπι έχοντας εδραιωθεί στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να εδραιωθεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.”

Σε ποιον παίκτη θα έπρεπε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή ο Άρης από τη Μακάμπι: “Ο Γιοβάνοβιτς και ο Κούβατς είναι οι πιο καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά είναι αρχή της σεζόν ακόμη. Παρόλα αυτά, η Μακάμπι θα έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να δώσουν λύση ακόμη και από τον πάγκο, παρόλα αυτά θα πάει “δυνατά” για αυτά τα παιχνίδια, όπως θα πάει και ο Άρης”.

Για το αν θα βρίσκονται στο γήπεδο οι οργανωμένοι της Μακάμπι: “Υπάρχουν διάφορα Μέσα που ισχυρίζονται πως δε θα είναι, ελπίζω να μην αληθεύουν αυτά, υπάρχουν άλλοι τρόποι να φέρεις την αλλαγή πέραν του συγκεκριμένου, θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε 20-25 χιλιάδες κόσμο”

Για τη δολοφονία του Άλκη και αν συζητήθηκε στο Τελ Αβίβ, μετά και την κίνηση των φίλων της Μακάμπι να αφήσουν μπλούζα της ομάδας στο σημείο της δολοφονίας του: “Ναι ακούστηκε και συζητήθηκε εδώ στο Ισραήλ. Θα έπρεπε να αφήσουμε το ποδόσφαιρο εντός γηπέδου. Ελπίζω να ήταν το τελευταίο τέτοιο γεγονός. Είναι θλιβερό και ασυγχώρητο να γίνει όλο αυτό, ας είμαστε ενωμένοι, αυτό το μήνυμα θα ήθελα να στείλω.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button