Διεθνή

Όλο και περισσότεροι παίκτες αρνούνται να συμμετέχουν στις προπονήσεις: «Νομίζουν ότι είμαστε ποντίκια»

Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, αλλά και ο μέσος της Τσέλσι, Ν’ Γκολό Καντέ, αρνήθηκαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις. «Μας αντιμετωπίζουν σαν ποντίκια επειδή παίρνουμε πολλά λεφτά».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, τα αγγλικά club συμφώνησαν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε μικρά group με σκοπό το restart του πρωταθλήματος το πρώτο 10μερο του Ιουνίου. Ακολούθως, έγιναν 748 τεστ σε υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές, όμως τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν τον στόχο καθώς υπήρξαν 6 κρούσματα σε 3 ομάδες. Τα 3 από αυτά ήταν στην ίδια ομάδα, την Γουότφορντ, με δύο εργαζόμενους και έναν παίκτη, τον Τζαμαϊκανό σέντερ-μπακ, Αντριάν Μαριάπα, να βρίσκονται θετικοί.

«Τους είπα ότι δεν θα πάω. Ο γιος μου είναι 5 μηνών και έχει αναπνευστικά προβλήματα, δεν θέλω να πάω για προπόνηση, να γυρίσω σπίτι και να τον βάλω σε κίνδυνο» είπε ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι. «Δεν θέλω να είμαι με άλλα 19 άτομα και να πηδάω για να πάρω κεφαλιά. Ειδικά εμείς οι μαύροι και οι Ασιάτες έχουμε 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούμε. Θέτω απλές ερωτήσεις σε εκείνους που είναι στις τηλεδιασκέψεις και τους διευθυντές. Θα υπάρχουν ολοκληρωμένες εξετάσεις; Θα υπάρχουν εξετάσεις για καρδιακά προβλήματα;».

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Ν’ Γκολό Καντέ, αρνήθηκε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και ο τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, έδωσε το okay για πρόγραμμα στο σπίτι. Αυτή η αντιμετώπιση του προπονητή των Μπλε, είναι κάτι με το οποίο συμφωνεί η πλειοψηφία των μάνατζερ της Premier League. «Τους ρώτησα, ‘είστε εδώ με τη θέλησή σας; Αν δεν νιώθετε σίγουροι, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε εδώ. Δεν υπάρχει περιορισμός, ούτε τιμωρία, ούτε τίποτα. Σεβόμαστε την απόφασή σας 100%, όποια κι αν είναι’» είπε ο Γίργκεν Κλοπ.

Την ώρα που η UEFA πιέζει και απειλεί τονίζοντας επανειλημμένως ότι όσες χώρες δεν ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα θα υποστούν τις συνέπειες, οι φωνές κόντρα στην επανέναρξη στην Αγγλία, αυξάνονται. «Ο κόσμος θεωρεί ότι πρέπει να επιστρέψουμε, σαν να είμαστε κουνέλια ή ποντίκια. Τους φαντάζομαι να είναι στο σπίτι τους και να λένε ‘παίρνουν πολλά λεφτά, πρέπει να επιστρέψουν’» είπε ο αριστερός μπακ της Νιούκαστλ, Ντάνι Ρόουζ, τη στιγμή που παίκτες όπως Σέρχιο Αγουέρο και Ραχίμ Στέρλινγκ έχουν επίσης εκφράσει την ανησυχία τους…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button