Ποδόσφαιρο

Όλα στραβά για τον Άρη και ήττα (2-0) στην Λαμία!

Την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Άρης από την Λαμία (2-0) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας στην Λαμία ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει πιο δυναμικά παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα λεπτά οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν με τον Μάνο μετά από ωραία σέντρα του Μπερτόγλιο, όμως ο Έλληνας φορ έκανε επιθετικό φάουλ στον Αντέτζο.

Πέναλτι και γκολ για την Λαμία στο 8’ με τον Αραπούλι

Οι ισορροπίες για τον Άρη άλλαξαν πολύ γρήγορα καθώς στο 5’ ο Ματίγια πάτησε αντικανονικά τον Ντέλετιτς με τον Σκουλά να δείχνει την άσπρη βούλα μετά από την παρέμβαση του VAR. Ο Αραμπούλι ήταν αυτός που σκόραρε αν και στην αρχή ο διαιτητής από την Θεσσαλία έδειξε… παράβαση και κίτρινη κάρτα στον σκόρερ. Στη συνέχεια και πάλι με παρέμβαση του VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο Άρης βρέθηκε πολύ γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησε να… ξυπνήσει για να αποφύγει τα χειρότερα. Η Λαμία από την άλλη θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτό το γρήγορο προβάδισμα ενώ στο 14’ βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0 με ένα τετ-α-τετ του Αραμπούλι με τον Μπουσέ αφού η μπάλα κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γάλλο τελικά να απομακρύνει.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν στο 15’ ένα κόρνερ από τα δεξιά μετά την προσπάθεια του Σίλβα όμως οι γηπεδούχοι απομάκρυναν.

Γκολ για την Λαμία και 2-0 στο 17’ και πάλι με τον Αραμπούλι

Και πάλι ο Αραμπούλι διευρύνει το σκορ για την Λαμία στο 17’ καθώς με ένα ψαλιδάκι πέτυχε ένα εξαιρετικό «τέρμα» γράφοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 21’ ο Άρης που ήταν σε ακόμα δυσκολότερη θέση από πριν, θέλησε να μειώσει χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Στο 21’ ο Μπερτόγλιο έψαξε με μια κάθετη μπαλιά τον Μάνο με τον Έλληνα φορ όμως να μην κινείται προς την μπάλα. Τέσσερα λεπτά μετά και πάλι ο Αργεντίνος έκανε ένα σουτ με τον Επασί όμως να μπλοκάρει σχετικά εύκολα. Στο 26’ ήρθε η σειρά του Γκάμα να πατήσει περιοχή, όμως ο Πορτογάλος κλείστηκε καλά από τον Ντέλετιτς.

Στο 31’ ο Σάσα έπεσε στο έδαφος με τους ανθρώπους του Άρη να ζητούν πέναλτι, όμως ο Σκουλάς συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 39’ ο Σίλβα κέρδισε και πάλι ένα κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ματίγια να το εκτελεί όμως οι αμυντικοί της Λαμίας απομάκρυναν. Λίγο μετά, στο 41’ ο Άρης ήρθε πολύ κοντά στο γκολ με τον Σούντγκρεν να κάνει πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Σάσα έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Εμπασί.

Ο Μπρούνο Γκάμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (τέσσερα στο σύνολο) έπιασε ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ από τα αριστερά λίγο πιο έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα έφτασε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας που μπλόκαρε εύκολα.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τον Άρη ενώ στα πρώτα λεπτά έγιναν προσπάθειες κυρίως από τα αριστερά. Στο 48’ η Λαμία κέρδισε ένα κόρνερ όμως οι γηπεδούχοι απομάκρυναν. Στο 51’ ο Μπρούνο Γκάμα και πάλι προσπάθησε να απειλήσει με ένα όμορφο σουτ από τα αριστερά και λίγο πιο έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά μετά και πάλι ο Πορτογάλος κέρδισε ένα ακόμη κόρνερ όμως ο Εμπασί απομάκρυνε.

Στο 58’ ο Άκης Μάντζιος έκανε τρεις αλλαγές, με τον Ματέο να παίρνει την θέση του Σίλβα, ο Λόπεθ την θέση του Μάνου και ο Μαντσίνι την θέση του Μπερτόγλιο.

Στο 59’ οι παίκτες του Άρη ζήτησαν πέναλτι αφού ο αμυντικός της Λαμίας που βρισκόταν στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Λόπεθ και χτύπησε στο χέρι του αμυνόμενου. Ο Σκουλάς συνέχισε κανονικά το παιχνίδι…

Με δέκα παίκτες ο Άρης-Κόκκινη κάρτα ο Σούντγκρεν

Στο 63’ τα πράγματα για τον Άρη έγιναν ακόμη πιο δύσκολα αφού έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από τον Σκουλά για μια αντικανονική κίνηση εκτός φάσης.

Τρίτη αλλαγή για τον Άρη έγινε στο 71’ με τον Τζέιμς Τζέγκο να παίρνει την θέση του Ματίγια στον αγωνιστικό χώρο. Φάουλ σε καλό σημείο κέρδισαν οι «κιτρινόμαυροι» στο 79’ με τον Γκάμα να «αγγίζει» το γκολ όμως το δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Εμπασί και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στις καθυστερήσεις (συνολικά πέντε λεπτά) ο Άρης προσπάθησε αλλά τόσο ο άσχημος αγωνιστικός χώρος όσο και το γεγονός ότι δεν ήταν σε καλή μέρα, έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα και μια άσχημη ήττα για την ομάδα μετά από πολλές αγωνιστικές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button