ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα δείχνουν άρση των ban μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Η λύση των τεσσάρων ban τις τελευταίες μέρες αλλά και… οι δηλώσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου στο Yellow Radio προμηνύουν πως στα επόμενα 24ωρα θα λυθούν και τα τελευταία τέσσερα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ΚΑΕ Άρης προχωρούσε στο σχεδιασμό της ομάδας με μεταγραφές από το εξωτερικό κάτι που έδωσε το «μήνυμα» ότι η κατάσταση με τα ban της FIBA φέρνει θετικές εξελίξεις.

Η αρχή έγινε πριν λίγες μέρες όταν λύθηκαν δύο ban, όπως και σήμερα επίσης δύο. Συνολικά ο Άρης έχει πλέον τέσσερα ban, επισήμως, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Γουλιέλμος, σε δηλώσεις του στο Yellow Radio 92.8 ενημέρωσε πως τα υπόλοιπα ban θα λυθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό, χρονικά, σημαίνει πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα σβηστούν τα απαγορευτικά μεταγραφών και οι «κίτρινοι» θα επισημοποιήσουν τις μεταγραφές τους, οι οποίες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, στο Αλέξάνδρειο (28/9).

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close