Ποδόσφαιρο

Χωριανόπουλος για ΑΕΚ: «Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι»

Πως ο Άρης έχει παρουσιάσει καλύτερη εικόνα τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά: 

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Είχαμε ένα παραγοντα δυσκολιάς Οι συνθήκες ήταν δύσκολες κληθήκαμε να τις αντιμετωπίσουμε. Η επιβάρυνση ηταν μεγαλύτερη αλλά έχουμε το βάθος και την ποιότητα να αντεπεξέλθουμε άμεσα”.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αύριο θα εμφανιστούμε 100% έτοιμοι και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Για τους τραυματίες: “Θα αξιλογηθεί εκ νέου η κατάστασή τους στη σημερινή προπόνηση”.

Για τον Ιωάννου: “Η ετοιμότητά του είναι δεδομένη σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μαζί μας. Θα εξαρτηθεί από τα ελικά μας πλάνα εάν θα είναι βασικός ή όχι. Είναι όμως έτοιμος για να μας βοηθήσει”.

Για την προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ: “Αναλογικά και δεδομένων των συνθηκών, κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, έχουμε γυρίσει το κουμπί, έχουμε αναλύσει τα πλάνα μας για την ΑΕΚ και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την ΑΕΚ: “Σεβόμαστε την ΑΕΚ. Έχει ποιότητα στο ρόστερ και καλό προπονητή. Θεωρώ όμως ότι έχουμε παρουσιάσει καλύτερη εικόνα φέτος”.

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού της ΑΕΚ στα τελευταία ματς: “Έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Έχει άξιο ρόστερ. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Υπερτερούμε όμως τόσο σε ρόστερ όσο και σε ποιότητα”.

Για την τακτική του Άρη: “Ανεξαρτήτως αντιπάλου είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε την ποιότητα για να εφαρμόζουμε τη δική μας τακτική. Θα χρειαστεί βέβαια να προσαρμοστούμε και σε κάποια ατού της ΑΕΚ.

Για τον φορ που θέλει να αποκτήσει η ομάδα: “Έχουμε δύο επιλογές αλλά όχι κάτι παραπάνω. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που αγωνίζονται στη θέση και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο”.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button