Μπάσκετ

Χριστοφορίδης: “09 Οκτωβρίου οι προσφυγές Σίμιτσακ και Γιάνκοβιτς, εκκρεμεί του Μάρμπλ”

Ο Σπύρος Χριστοφορίδης νομικός που χειρίζεται υποθέσεις της ΚΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS» και μίλησε σχετικά με το θέμα των προσφυγών.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την υπόθεση Σχορτσιανίτη-Κούβελα είπε:

Αυτή είναι υπόθεση του 2013, γνώριζε για αυτήν η οικογένεια Λάσκαρη όταν ανέλαβε. Ο Νίκος Κούβελας ( τότε παίκτης του Ηρακλή) ζητάει μέρος των χρημάτων που έδωσε η ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να επαχθεί ο Ηρακλής από την υπόθεση Σχορτσιανίτη για το άρθρο 99, στο οποίο συνέπραξε ο Ηρακλής, ο παίκτης ισχυρίζεται ότι δεν έπρεπε να πληρωθεί τότε ο Ηρακλής αλλά ο ίδιος. Ένα ποσό της τάξεως των 80.000 ευρώ. Κατατέθηκαν φάκελοι προτάσεων και ισχυρισμοί, σε τρείς μέρες δηλαδή το πολύ μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι θα κατατεθούν προσθήκες και μετά ο δικαστής που χρεώθηκε την υπόθεση θα περιμένουμε να βγάλει απόφαση. Αυτό μπορεί να βγει και σε 6-8 μήνες.

Αν υπάρχει κάποιο άλλο δικαστικό «μέτωπο» στην «κίτρινη» ΚΑΕ που δεν έχει κλείσει ακόμα είπε:

Το «μέτωπο» Δαμιανίδη δεν έκλεισε ποτέ, από τις 31-12-2015 που κοινοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ η διαταγή πληρωμής για 205.000 ευρώ υπάρχουν συνεχώς δικαστήρια, αύριο υπάρχει και άλλο και όσα κέρδισε η ΚΑΕ σε πρώτο βαθμό εκκρεμούν σε δεύτερο.

Για τις προσφυγές είπε:

Ήμουν αρμόδιος για να πάρω αναβολή αυτήν την εντολή μου έδωσαν. Οι υποθέσεις Γιάνκοβιτς και Σίμιτσακ θα εκδικαστούν τελικά 09 Οκτωβρίου.

Για το αν έχει αναλάβει άλλη υπόθεση προσφυγής είπε:

Η μόνη που έχω αναλάβει και εκκρεμεί από τις 02 Φεβρουαρίου 2017 είναι του Μάρμπλ. Για τις υπόλοιπες απ’ όσο γνωρίζω δεν έχουν έρθει κλήσεις από τον αρμόδιο ευρωπαίο αθλητικό δικαστή, γιατί είναι προσφυγές που έχουν κατατεθεί στην FIBA. Του Μάρμπλ περιμένουμε κάποια στιγμή να βγει η απόφαση. Ο Αμερικάνος ζητάει 250.000 δολάρια παρ’ όλο που έφυγε ο ίδιος, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσει ο Άρης στην δίκη.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button