Γενικά

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η υποβλητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στον κατανυκτικό χώρο της Καθολικής Εκκλησίας (στην Ενορία της Αμιάντου Συλλήψεως της Παναγίας), Φράγκων 19, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30.

Στη συναυλία μετέχουν, η Συμφωνική Ορχήστρα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση Βλαδίμηρου Συμεωνίδη και η Χορωδία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, με διεύθυνση Σοφίας Γιολδάση, καθώς και διακεκριμένοι σπουδαστές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Φέτος ο σπουδαστής βιολιού της τάξης της κ. Ειρήνης Ντράγκνεβα, Ηλίας Ναχμίας, θα ερμηνεύσει τον «Χειμώνα» από το έργο «4 εποχές» του Antonio Vivaldi, ενώ ο Χριστόφορος Πετρίδης, σπουδαστής βιολιού της τάξης του κ. Γιώργου Πετρόπουλου, θα παίξει το 2ο μέρος από το κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα του Henryk Wieniawski.
Ο Βασίλης Τσεριώτης, σπουδαστής κλασικού τραγουδιού, στην τάξη της κ. Ένης Κίνη, θα ερμηνεύσει την άρια “Schlummert ein, ihr matten Augen” από την καντάτα “Ich habe genug” BWV 82 του J.S.Bach.

Θα ακουστούν ακόμη έργα Elgar, Mozart, Rutter, Anderson, Παντελίδη.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com