Γενικά

Χριστουγεννιάτικη λοταρία: Μοιράζει 9.000.000 ευρώ

Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για την χριστουγεννιάτικη λοταρία η οποία θα μοιράσει 9 εκατ. ευρώ. Εκτός απρόοπτου την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να διεξαχθεί η «φορολοταρία», που θα μοιράσει 1.000 ευρώ σε 9.000 φορολογούμενους.

Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, για να προλάβουν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να διεξάγουν στις 22 Δεκεμβρίου την κλήρωση, είναι να αποσταλούν εγκαίρως όλα τα στοιχεία με τις συναλλαγές των φορολογουμένων από τις τράπεζες.

Τζακ ποτ 9 εκατ. ευρώ
Στο τζακ ποτ των Χριστουγέννων θα μπουν οι συναλλαγές που έγιναν με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους και συγκεκριμένα από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μοιραστούν 9 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα δεν κατάσχονται, δεν υπόκεινται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζονται με τυχόν οφειλές του δικαιούχου προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ. Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, ο φορολογούμενους ενημερώνετε ε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό του στο TAXISnet.

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:
 Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
 Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
 Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
 Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Σε περίπτωση που κάποιος κερδίσει για πρώτη φορά ή κερδίσει και δεν έχει δηλώσει σε κάποια προγενέστερη κλήρωση τραπεζικό λογαριασμό, δίδεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό του στο TAXISnet, προκειμένου να δηλώσει τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button