Ποδόσφαιρο

Χριστοβασίλης για Μπαγκαλιάνη, Περέα και όχι μόνο

O ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για τη συμφωνία της ομάδας του με τον πρώην «κιτρινόμαυρο», Πέτρο Μπαγκαλιάνη, τη μεταγραφή του Περέα και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο ITV:

Για τη μεταγραφή του Παμλίδη: «Η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ θα γίνει όταν κατατεθεί στην ΕΠΟ η λύση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, τη Δευτέρα ή την Τρίτη».

Για τους δανεισμούς των Μπαγκαλιάνη και Τζίμα: «Είναι παιδιά που τα πιστεύουμε και προσπαθήσαμε να τα πάρουμε περισσότερα χρόνια. Από φέτος ο νόμος δεν επιτρέπει δανεισμούς μεγαλύτερους του ενός έτους, αλλά νομίζω ότι αυτό θα επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια και πιστεύω τα δύο παιδιά να παραμείνουν στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Με τους παίκτες αυτούς που έχουμε τώρα θα γίνουν τα φιλικά και η προετοιμασία και στην πορεία, αν χρειαστεί κάτι, θα κάνουμε τις πρόσθετες κινήσεις. Αν κάνουν αυτά τα παιδιά για τη δουλειά που τα πήραμε, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποια έκπληξη».

Για τη μεταγραφή Περέα και αν είναι ευχαριστημένος: «Και ποιος δεν θα ήταν; Τα χρήματα δεν μπήκαν ακόμα στα ταμεία της ομάδας βέβαια. Η μεταγραφή είναι στα 2,5 εκ. αλλά υπάρχουν και ποσοστά που έχει ο Παναθηναϊκός και διάφοροι άλλοι».

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Είναι να φτιάξουμε ένα καινούργιο σύνολο και να σώσουμε όσο πιο γρήγορα την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβουμε μια ίδια θέση με πέρυσι, αλλά η πορεία θα δείξει».

Για την κίνηση των διαρκείας: «Τα δύο τελευταία χρόνια τα γήπεδα μία άνοιγαν και μία έκλειναν. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος τώρα θα επανέρθει. Ακόμα δεν υπάρχει κίνηση στα διαρκείας. Είναι ίσως νωρίς, ο κόσμος θέλει να δει και κάποια φιλικά παιχνίδια. Δεν χρειαζόμαστε φανταχτερές μεταγραφές, αλλά παιδιά με πνευμόνια».

Για τον Μεταξά και την αποχώρησή του: «Είχαμε άψογη συνεργασία. Τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια δεν ξέρω. Ήταν μία δικιά του επιλογή να αποχωρήσει. Δεν μας ενημέρωσε έγκαιρα ότι θα φύγει. Μιλάγαμε για σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μέχρι ενός σημείου και κάποια στιγμή, στα τρία τελευταία παιχνίδια μας ενημέρωσε ότι είχε πάρει την τελική του απόφαση. Ήταν και το σημείο που η ομάδα έχασε λίγο τον προσανατολισμό της. Δεν μας εξήγησε επακριβώς γιατί έφυγε, αλλά από τη στιγμή που το είπε, δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσω να βρω τους λόγους».

Για τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ: «Από τον Ιανουάριο περιμένουμε τα τα χρήματα από το στοίχημα, αλλά η καθυστέρηση φέρνει πίσω και τα έργα. Μόλις τα χρήματα αυτά μπουν, θα ξεκινήσουν και τα έργα, προκειμένου τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ να είναι του ίδιου επιπέδου με τους ‘Ζωσιμάδες’. Να σημειωθεί ότι και στο Εθνικό Στάδιο αναμένονται κάποιες εργασίες, όχι μόνο στον χλοοτάπητα, αλλά και γενικότερα».

Για τη στήριξη των τοπικών φορέων: «Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Το αν είναι αρκετό ή όχι, τι να πω; Υπάρχουν κάποιοι που βοηθάνε περισσότερο και κάποιοι όχι. Ο,τι και να πούμε ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του».

Για το όραμα νέου γηπέδου: «Από το δικό μου μυαλό δεν έχει φύγει, αλλά οι πολιτικοί παράγοντες δεν βοηθάνε καθόλου. Δεν είναι τόσο τοπικό το θέμα, όσο ότι δεν ανήκουν τα γήπεδα στον Δήμο, αλλά στη ΓΓΑ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button