Διεθνή

Χοσέ Ροντρίγκες: «Ο Χάαλαντ ήταν ενοχλημένος που έβαλε μόνο εννιά γκολ στην Ονδούρα»

Ο Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες, ατζέντης ποδοσφαιριστών της Κεντρικής Αμερικής, αποκάλυψε μια ιστορία για τον Χάαλαντ η οποία φανερώνει τη νοοτροπία που είχε ο Νορβηγός επιθετικός ακόμα και στα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε δώσει το παρών στην αναμέτρηση της κ-20 της Νορβηγίας με την Ονδούρα (30/05/2019) για τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ κ-20 στην Πολωνία, όπου οι Νορβηγοί επικράτησαν με το ιστορικό 12-0. Σε αυτή την αναμέτρηση ο Χάαλαντ πέτυχε 9 γκολ, ένα εκ των οποίων με πέναλτι.

Ο Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες, ένας εκ των πιο γνωστών μάνατζερ ποδοσφαιριστών της Κεντρικής Αμερικής, διηγείται στο νορβηγικό «vg.no» τη συνομιλία που είχε μαζί του στο αεροδρόμιο της Πολωνίας το οποίο τον σόκαρε.

Για τη συνάντησή του με τον Χάαλαντ είπε: «Οι παίκτες μου καταστράφηκαν, αλλά είμαι φίλος του ποδοσφαίρου, επομένως για μένα ήταν θαυμάσιο να απαθανατίσω αυτή την ιστορική στιγμή. Αυτή ήταν η αρχή της παραμυθένιας ιστορίας του».

Όταν ρωτήθηκε για το τι είπαν: «Του είπα ότι κατέστρεψαν τα παιδιά μου (τέσσερις παίκτες της Ονδούρας εκπροσωπούσε) και αυτός μου απάντησε ότι ήταν ενοχλημένος που έβαλε μόνο εννιά, γιατί θα μπορούσε να βάλει 11 γκολ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button