Ποδόσφαιρο

Χατζόγλου: “Πολλά τα Αρειανάκια, παρά τα δύσκολα, στήριξη τώρα με διαρκείας”

Ο παλαίμαχος του Άρη, Γιώργος Χατζόγλου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τα διαρκείας:

Είμαι πολύ χαρούμενοι που ξαναβρεθήκαμε στο γήπεδο και πήραμε τα διαρκείας γιατί πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας και αυτό το μήνυμα στέλνουμε και σε όλο τον κόσμο. Πάνω απ’όλα ο Γιάννης ο Βένος είναι ο πρόεδρος των βετεράνων είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα και μας κάνει και εμάς να είμαστε κοντά και πραγματικά το αξίζει αυτό η ομάδα γιατί εδώ και πολύ καιρό διψάει για τίτλους και διακρίσεις. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι ελπιδοφόρα και καλή.

Για την απουσία του Άρη από την Σούπερ Λίγκα:

Τέσσερα χρόνια ήταν πάρα πολλά. Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι ασχολούνται με την Α εθνική. Το καλό είναι ότι σε γκάλοπ που κάνω, γιατί είμαι γυμναστής σε γυμνάσιο-λύκειο στο Αριστοτέλειο Κολέγιο, υπάρχουν αρειανάκια και μάλιστα πολλά. Οι γονείς και οι φίλοι τα έχουν κάνει αρειανάκια. Το παιδί θέλει πάντα να κερδίζει και συνήθως είναι πάντα με τον πρώτο.

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά:

Εγώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί τα τέσσερα χρόνια είναι πολλά. Βλέπω όμως ότι οι μεταγραφές που γίνονται είναι σωστές. Τώρα που ήρθε ο Γιώργος ο Κολτσίδας και τα λέγαμε είναι πραγματικά στρατιώτης δίπλα στον Άρη και μου έδωσε να καταλάβω ότι τα μηνύματα είναι θετικά. Τώρα από εδώ και πέρα η πορεία θα δείξει. Είναι δύσκολο γιατί ξεκινάμε από την αρχή αλλά αν υπάρχει πειθαρχία και οργάνωση όλα θα πάνε καλά.

Για τον καινούριο χλοοτάπητα:

Το χορτάρι είναι σε τέλεια κατάσταση. Το είδαμε και θέλαμε να μπούμε να παίξουμε.

Το κάλεσμα του για τα διαρκείας:

Εγώ καλώ όλο τον κόσμο που βλέπω ότι είναι διψασμένος και τα μηνύματα είναι θετικά γιατί όσο ήμασταν εκεί είχαν έρθει και άλλα άτομα για να πάρουν διαρκείας. Καλώ τον κόσμο να πάρει διαρκείας γιατί πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να γίνει ο Άρης όπως ήταν.

Στο Αριστοτέλειο έχω παίκτες που είναι στον Άρη και κυρίως κορίτσια που μάλιστα πήγαν και στο παγκόσμιο Έχω 7 παίκτριες από τον Άρη και 7 από τον ΠΑΟΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button