Μπάσκετ

Χασανίδης: «Πράξεις για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, μίλησε για την εθνική τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη και για το παιχνίδι του Άρη απέναντι στο Περιστέρι.

Οι δηλώσεις του:

«Ζούμε μία εθνική τραγωδία. Είμαστε συγκλονισμένοι από το δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων, καλή δύναμη στους επιζήσαντες και ανάρρωση στους τραυματίες. Ελπίζω η Πολιτεία και οι φορείς να μη μείνουν στα ευχολόγια και να περάσουν σε πράξεις για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οδύνης, εμείς όπως και όλες οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα, καλούμαστε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε, ώστε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Αντιμετωπίζουμε μία σκληροτράχηλη ομάδα που διαθέτει και ποιότητα, ενώ από τη μεριά μας είμαστε ετοιμοπόλεμοι για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα. Θετική είναι η επιστροφή του Ίσμαελ Σανόγκο που θα μας δώσει ακόμα ένα όπλο, κυρίως στην αμυντική λειτουργία μας και το πνεύμα μαχητικότητας, τα οποία είναι πλέον στο dna μας.

Αν τα βγάλουμε αυτά στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου μας που πιστεύουμε ότι θα δώσει βροντερό «παρών», οποιοδήποτε τακτικό κομμάτι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουμε στη νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button