Βόλεϊ

Χαριτωνίδης: “Άξιος σεβασμού ο Άρης για την ιστορία του, χρειάζεται οργάνωση”

Ο πρώην προπονητής βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το πως βρέθηκε στο Χαριλάου:

Το Χαριλάου το αγάπησα. Ήμουν από 18 χρονών εκεί και με έφερε ο Καμπάνης στην ομάδα. Προσπάθησα να ανεβάσουμε το βόλεϊ και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Το πετύχαμε. Το τμήμα του βόλεϊ το έβλεπαν ξένες ομάδες για πολλά χρόνια.

-Για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΜΕΝΤ:

Δεν περίμενα την αντίθεση και στεναχωρήθηκα πολύ. Ευτυχώς ο Ζορπίδης αγαπάει το βόλεϊ. Ελπίζω ότι με την συνδρομή του θα ανέβει φέτος η ομάδα. Πρέπει να ανέβει για να βρει τον δρόμο της. Είναι άδικο η ομάδα που έφερε το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη να παίζει σε μικρή κατηγορία. Σήμερα στις 21.30 στο κλειστό γυμναστήριο της ΜΕΝΤ.

-Για τον Καμπάνη:

Τότε ήταν πρόεδρος του Άρη. Η ΠΑΕ έγινε το 1979. Εγώ τότε έπαιζα στην Εθνική εφήβων και πήγα στα γραφεία στην Τσιμισκή και μου είπε ο διευθυντής που θα πάω και είπε Ολλανδία και ζήτησε έναν πανσέ. Ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία ο Καμπάνης. Δεν ήξερα ακόμη ποιος είναι. Πήγα σε έναν μεγάλο σύλλογο και με ζητούσαν πολλές ομάδες. Είναι αξεπέραστος και λείπουν τέτοιες φυσιογνωμίες. Ένας σύλλογος που θα γίνει 105 ετών.

-Για τα 100 χρόνια του Άρη:

Θυμάμαι τότε ότι ο Γιώτας ο Θωμάς είχε κάνει μία επιτροπή. Πρόεδρος ήταν ο κ. Ζορπίδης τότε της επιτροπής. Ήταν άσχημη συγκυρία. Έπεφτε η ομάδα στην Β εθνική, όμως έγινε η γιορτή, σαν να ήταν χθες το θυμάμαι. Ένα σωματείο που κλείνει τόσα πολλά χρόνια είναι άξιο σεβασμού. Αυτό που πρέπει πάντα να έχει δεν είναι τόσο το αγωνιστικό, όσο το οργανωτικό. Πρέπει πάντα να είσαι ετοιμοπόλεμος και οργανωτικός.

-Για το αν παίρνει ελπίδα και νομίζει ότι η ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι σε ανοδική φάση:

Εγώ πιστεύω ότι πολλά μπορούν να γίνουν. Όταν βλέπω να παίζει εδώ η ομάδα, να χάνει, δεν έγιναν έκτροπα. Είδα νέα παιδιά και αυτό μου αρέσει. Η ομάδα παλεύει. Στη συνέχεια θα έρθουν και οι επιτυχίες. Δεν μπορώ σήμερα να επενδύω και αύριο να έχω αποτέλεσμα. Πρέπει να ξέρουμε τι ζητάμε και τι μπορούμε. Θα έρθουν καλά χρόνια και επιτυχίες. Αν υπάρχει μία καλή διάθεση, όλα θα γίνουν. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

-Για το αν θα κατέβει στις εκλογές:

Θα κατέβω και εγώ. Θα βοηθήσω τον φίλο μου τον Βούγια, στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη έχει προοπτικές για κάτι καλύτερο. Με τον τρόπο μας κάποτε και εμείς προσφέραμε σε αυτήν. Υπάρχει μία έκρηξη υποψηφίων. Κάποιοι κατεβαίνουν γιατί θέλουν να βοηθήσουν, κάποιοι γιατί έτσι έχουν συνηθίσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button