Ποδόσφαιρο

Χαρίτων: “Σε άλλες περιπτώσεις δεν τους ένοιαζε καν, τώρα μάχονται για το ποιος θα βοηθήσει πρώτος”

Στο Υellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος της ομάδας του Ηρακλή, Χαρίλαος Χαρίτων.

Ο Χαρίλαος Χαρίτων έθιξε τα όσα συμβαίνουν με τον ΠΑΟΚ κάνοντας την σύγκριση με τις εποχές που ο Ηρακλής ζητούσε την βοήθεια των αρμόδιων με τους πάντες να γυρίζουν την πλάτη.

Έτσι γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρα το πως οι Θεσσαλονικείς χωρίζονται σε… πολίτες Α’ και Β’ κατηγορίας ανάλογα με το μέγεθος του πορτοφολιού του ιδιοκτήτη της εκάστοτε ομάδας…

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για την σύγκριση των όσων γίνονται σε σχέση με την περίοδο που υποβιβάστηκε ο Ηρακλής:

Υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων από τους θεσμικούς φορείς της πόλης.

Με τον Ηρακλή θα έπρεπε όλοι να σπεύσουν στους θεσμικούς φορείς, από τους οποίους είχε μόνο ανταπόκριση από όσους ήταν ήδη Ηρακληδείς.

Οι υπόλοιποι πήγαιναν να κάνουν κάτι, εντελώς απρόθυμα αλλά δεν έκαναν τίποτα. Είχε φτάσει στο σημείο να διαμαρτύρεται ο Ηρακλής και να απαντάνε από τα γραφεία ότι “βγάλαμε ανακοίνωση, τι άλλο να κάνουμε”.

Ενώ τώρα υπάρχει ένας διαγκονισμός, δηλαδή παλεύουν με τους αγκώνες για το ποιος θα βγει μπροστά και θα πλειοδοτήσει σε διάθεση συμπαράστασης.

Ενώ συνέχισε:

Υπήρχε ένας άλλος τομέας που δεν θα πρέπει να τον αγνοούμε. Έπρεπε όλος ο Ηρακλής εκείνες τις περιόδους να τρέξει στους μιντιάρχες για να κάνουν το αυτονόητο. Να δώσουν ένα πρωτοσέλιδο, ένα πρωτοσέλιδο όπως αναλογεί στην περίσταση και την ομάδα. Δώστε ραδιοφωνικό χρόνο.

Όλα αυτά γινόταν απρόθυμα, και δεν θα ξεχάσω στον τελευταίο υποβιβασμό της ομάδας το 17′, που υπήρχε μιντιάρχης της πόλης που είπε ότι “δεν με ενδιαφέρεται ως κοινό” δεν μπορώ να δώσω πρωτοσέλιδα.

Για το “μήνυμα” που στέλνεται:

Αποδεικνύεται ότι πράγματι αγοράζονται τα πάντα. Η οικονομική ισχύς φέρνει αποτελέσματα. Όσο και να θέλουμε να είμαστε ρομαντικοί, αυτό το πρότζεκτ που προωθείται στην πόλη μας, μας αποδεικνύει ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την οικονομική ισχύ μπορεί να αγοράσει την επιτυχία.

Για το “μία πόλη μία ομάδα” που λέγεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

Σε αυτό με κάλυψαν οι οπαδοί του Ηρακλή. “Μια τζατζίκη, μια πατάτες”. Άλλο το θέλω, άλλο το συμβαίνει.

Για το ότι η κυβέρνηση σώζει τον ΠΑΟΚ αλλάζοντας τους νόμους:

Έτσι κι αλλιώς όταν η υπόθεση έφτανε εκεί το… καταπραϋντικό χέρι της ΕΠΟ θα έδινε την λύση. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα ποινής υποβιβασμού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button