Ποδόσφαιρο

Χαμός στο instagram με ποδοσφαιριστή: 3.5 εκατ. σχόλια παρακαλούν να πάει στην ομάδα τους (pic)

Με σχεδόν 3,5 εκατομμύρια σχόλια παρακαλούν έναν ποδοσφαιριστή να πάει στην ομάδα τους! Αλλά φυσικά αυτός δεν είναι ούτε ο Λιονέλ Μέσι αλλά ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


Οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ τρέλαναν τον Αλεξάντερ Σόρλοθ καθώς κάτω από την ανάρτησή του στο instagram έκαναν ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια σχόλια!!!

Ο 25χρονος Νορβηγός επιθετικός της Λειψίας τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Τραμπζονσπόρ ωςδανεικός από την Κρίσταλ Πάλας, στην οποία ανήκε τότε. Και τα είχε πάει εξαιρετικά καθώς έβαλε 33 γκολ και έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της τουρκικής ομάδας, που κατέκτησε το κύπελλο.
Πέρυσι το καλοκαίρι, η Κρίσταλ Πάλας πούλησε τον ποδοσφαιριστή στη Λειψία έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ, που αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος πήγε στην Τσέλσι.

Ο Σόρλοθ Βέβαια, δεν ήταν ο διάδοχος που έψαχνε η γερμανική ομάδα καθώς έκανε μια κακή σεζόν πετυχένοντας μόνο έξι γκολ. Κι έτσι ξεκίνησαν να υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να γυρίσει στην Τράμπζονσπορ.
Ε, δεν ήθελαν και πολύ οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας και του έκαναν…. επίθεση αγάπης ζητώντας του να επιστρέψει…

Βέβαια ο Σόρλοθ, με μήνυμα του στο Twitter τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να σταματήσουν με τα μηνύματα και τα σχόλια διότι του προκαλούν άγχος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button