Ποδόσφαιρο

Χαμένη ευκαιρία! Ήττα (1-0) στο Καραϊσκάκης σε ένα ματς που μπορούσε…

Ο Άρης μπορούσε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Γ.Καραϊσκάκης, αλλά έφυγε τελικά με άδεια χέρια.

Με αρκετό ενδιαφέρον αλλά χωρίς φάσεις ξεκίνησε το ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν προϋποθέσεις, αλλά καμία να μην καταφέρνει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 22′, όταν μετά από κόντρα πάνω στον Δεληζήση ο Κουέστα έκανε ενστικτωδώς τρομερή επέμβαση, με τον Ελ Αραμπί να μην μπορεί να βρει την μπάλα στην συνέχεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίστηκε το ματς, με τον Άρη να προσπαθεί να απειλήσει από τα πλάγια, και τον Ολυμπιακό να έχει αρκετές στημένες φάσεις. Στο 38ο λεπτό όμως, με μία συνεργασία Ελ Αραμπί, Μπουχαλάκη και Μασούρα, ο τελευταίος σκόραρε για να κάνει το 1-0.

Πριν καλά-καλά οργανωθούν και πάλι οι ομάδες ο Λαλά δέχθηκε κόκκινη για μαρκάρισμα στον Σάσα, με τον Άρη να αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μάλιστα πριν καλά-καλά τελειώσει το ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τετ α τετ του Μαντσίνι που απέκρουσε ο Σα με το πόδι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Άρης απείλησε με κεφαλιές των Ροζ και Μάνου, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν περισσότερο από 70% της κατοχής μετά την αποβολή.

Όσο η ώρα περνούσε οι κιτρινόμαυροι δυσκολευόταν να κάνουν την κλασσική ευκαιρία, ανεβάζοντας τελικά τον ρυθμό τους μετά το 80ο λεπτό.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Μαντσίνι, ο οποίος έκανε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κουέστα να αποκρούει. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει κάτι, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button