Γενικά

Χαλάρωση του lockdown: Ανακοινώσεις το απόγευμα από Χαρδαλιά και Κικίλια

Το απόγευμα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Βασίλη Κικίλια.

Νωρίτερα από ότι αρχικά το υπολογίζαμε, θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν τις ανακοινώσεις για την χαλάρωση του lockdown, το οποίο έτσι και αλλιώς με την μορφή που είχε δεν λειτουργούσε.

Για κάθε Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία δίνει το παρών και ο Υπουργός ΥγείαςΒασίλης Κικίλιας και μαζί του όλα δείχνουν πως θα είναι και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτός μάλιστα θα αναλάβει και τις ανακοινώσεις, αν δεν έχουμε ανατροπή στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Τι θα ανακοινωθεί

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν από το Σάββατο, αναμένεται να ανοίξουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Άλλωστε το μέτρο αυτό, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ελάχιστοι το τηρούσαν, καθώς οι έλεγχοι της αστυνομίας ήταν ανύπαρκτοι. Κάτι που αποτελούσε κοινό μυστικό.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των μικρών καταστημάτων. Το Υπουργείο Ανάπτυξης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχουν προτείνει αυτό να μην γίνει με click away, αλλά με περιοριστικό στα τετραγωνικά και με μήνυμα στο 13032.

Η πλατφόρμα είναι έτοιμη, μπορεί κάποιος ακόμα και τώρα να στείλει SMS και το μόνο που μένει είναι να διευκρινιστεί το χρονικό περιθώριο που θα έχουν οι πολίτες στην διάθεσή τους.

Τα παραπάνω, παρά την εκτόξευση των κρουσμάτων, δύσκολα θα αλλάξουν από την σύσκεψη των λοιμωξιολόγων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button