Διεθνή

Χάαλααντ: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή το καλοκαίρι, με τον Νορβηγό να ξεκαθαρίζει πως δεν ανησυχεί για κάτι αφού έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με την Ντόρτμουντ.

Oι Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ ήρθαν να ταράξουν τα ήρεμα ποδοσφαιρικά ύδατα και να εγγυηθούν πως η επόμενη ημέρα μετά το αντίο των Μέσι και Ρονάλντο θα είναι εξίσου συναρπαστική στον κόσμο του ποδοσφαίρου με αυτούς τους δύο στο προσκήνιο.

Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο είναι ποιες θα είναι οι τυχερές ομάδες που θα απολαύσουν τις υπηρεσίες τους, με τον Νορβηγό φορ να είναι μήλον της Έριδος για όλους σχεδόν τους ευρωπαϊκούς κολοσσούς.

Πάντως, ο ίδιος ο Χάαλαντ δεν δείχνει να επηρεάζεται από όλο αυτό το σούσουρο και φρόντισε να το δείξει τώρα που βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Νορβηγίας (παίρνει μέρος στα προκριματικά του Μουντιάλ), με τον Χαάλαντ να απαντάει για πρώτη φορά στα μεταγραφικά σενάρια λέγοντας τα εξής:

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ, δεν υπάρχει κάτι που να με ανησυχεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο θηριώδης Νορβηγός και δεινός στράικερ, θέλοντας παράλληλα να ρίξει τους τόνους μετά τις συγκρίσεις που έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Τα μίντια είναι αυτά που κάνουν τις συγκρίσεις, εγώ δεν δίνω σημασία. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τους Μέσι και Ρονάλντο, είναι οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών. Εξακολουθούν να απέχουν πάρα πολύ από τους άλλους, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στο γεγονός πως η εθνική Νορβηγίας απέχει εδώ και δύο γεμάτες δεκαετίες από μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ο 20χρονος στράικερ της Ντόρτμουντ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι στο Γιβραλτάρ.

«Εγώ θα βγω στο ίδιο γήπεδο με την ίδια συγκέντρωση που έχω όταν παίζω για την Ντόρτμουντ απέναντι σε Κολωνία, Μπάγερν και Σεβίλλη. Θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Εγώ θέλω να πάρω μέρος στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button