ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Φυλάκιση και 10ετής αποκλεισμός στον οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ

Φυλάκιση 24 εβδομάδων και 10ετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα επιβλήθηκε, από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, στον οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος χτύπησε με το κεφάλι τον αρχηγό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπίλι Σαρπ.

Ο Ρόμπερτ Μπιγκς, 30 ετών, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση της Φόρεστ στον τελικό των playoffs (επικρατώντας στα πέναλτι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), και έδωσε… κουτουλιά στον Σαρπ, ο οποίος στεκόταν δίπλα στη γραμμή του πλάγιου άουτ, προτού πέσει στο έδαφος.

Ο Μπιγκς ομολόγησε την ενοχή του και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή, βάσει της κατηγορίας για επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη.

«Ήταν μια εξαιρετικά σοβαρή και απρόκλητη επίθεση σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή που χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα» ανέφερε η Εισαγγελία και συμπλήρωσε: «Ο Μπιγκς χάλασε μια απίστευτη στιγμή για τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ως αποτέλεσμα των πράξεών του, δεν θα μπορεί να απολαύσει τον σύλλογό του να αγωνίζεται στην Premier League, εάν η Φόρεστ νικήσει στον τελικό των playoffs (σ.σ. με τη Χάντερσφιλντ στις 29/5 στο Γουέμπλεϊ) της Championship».

Ο Σαρπ, ο οποίος πέρασε μια σεζόν ως δανεικός στη Φόρεστ, είπε ότι δεν θα άφηνε κανέναν «άχρηστο» να χαλάσει τον σεβασμό του για τους φιλάθλους του συλλόγου. «Ένας ανόητος ηλίθιος κατέστρεψε μια απίστευτη βραδιά ποδοσφαίρου» έγραψε ο Σαρπ στο Twitter.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button