Μπάσκετ

Φρύδας: Από τον… Κολοσσό στον Άρη

Η παρουσία του νεαρού στον Κολοσσό Ρόδου, λίγους μήνες πριν

Την Παρασκευή (12/11) ο Άρης πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Λάμπρο Φρύδα, έναν νεαρό που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε πραγματοποιήσει προπονήσεις με τον Κολοσσό Ρόδου. Συγκεκριμένα, τον Απρίλη είχε προπονηθεί με την ανδρική ομάδα των Ροδιτών, αφήνοντας τότε καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του συγκεκριμένου σωματείου.

Eίχε “πέσει” στο τραπέζι η προοπτική ο νεαρός να ενταχθεί επισήμως στο ρόστερ του Κολοσσού για την τρέχουσα σεζόν, αλλά οι Ροδίτες ήταν αρκετά “γεμάτοι” στη περιφέρεια και ο νεαρός αναζητούσε ένα περιβάλλον που θα του έδινε την δυνατότητα να εξελιχθεί περισσότερο.

Ο Φρύδας, που στις 20/12 θα “κλείσει” τα 20 χρόνια του, είχε συμφέρουσα πρόταση από τους Ικαρους Τρικάλων (Β’ Εθνική) προκειμένου να συνεχίσει εκεί -και- την τρέχουσα περίοδο, αλλά προέκυψε η… πρόκληση της παρουσίας του στον Άρη στον οποίο πλέον ανήκει (ουσιαστικά, επιστρέφει στους “κίτρινους” καθώς είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας). Είναι ένας νεαρός που μπορεί να παίξει στο “1” και στο “2”, έχοντας θετικά στοιχεία στο οργανωτικό και το εκτελεστικό κομμάτι (διαθέτει… καλό χέρι).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button