Διεθνή

Φραντζέσκο Τότι: «Στη Ρόμα θα επέστρεφα, αν…»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρόμα μίλησε ο Τότι.

Θα εξετάσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρόμα ο Φραντσέσκο Τότι και να εργαστεί στη θέση του αθλητικού διευθυντή, εάν οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου της Serie A του το ζητήσουν.
Ο παλιός αρχηγός της ομάδας, αποχώρησε από τη Ρόμα το 2019 εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε με τον τότε ιδιοκτήτη Τζέιμς Παλότα, ενώ το 2017 ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο καπιτάνο μετά την αποχώρησή του είχε επικρίνει τον Παλότα , λέγοντας ότι ο Αμερικανός «έκανε τα ίδια λάθη για οκτώ χρόνια». Έκτοτε στο σύλλογο είχαμε αλλαγή ιδιοκτησίας, καθώς ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Νταν Φρίντκιν, ανέλαβε τον έλεγχο τον Αύγουστο του 2020 από τον Παλότα.

«Αν επέστρεφα στο σύλλογο θα ήθελα να γίνω τεχνικός διευθυντής. Δεν θα έχω δύναμη πάνω σε όλους, αλλά μόνο στους παίκτες», είπε ο Τότι. «Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερα από μερικούς άλλους διευθυντές, με όλο τον σεβασμό. Σε αυτό το πλαίσιο ήμουν ο τελευταίος από τους τελευταίους, αλλά δεν συμμετείχα ποτέ στις αποφάσεις. Στη Ρόμα οι ιδιοκτήτες είναι ξένοι, ο προπονητής είναι ξένος, ο γενικός διευθυντής είναι ξένος. Κάποιος που είναι από τη Ρώμη και γνωρίζει τα πάντα για τη Ρόμα θα ήταν η καλύτερη λύση και αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Τότι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button