ΜουσικήΠοδόσφαιρο

Φρανκ από Panx Romana: «Ο Κουκ είναι παράδειγμα που πρέπει να ακολουθούμε»

Το Yellow Radio FM 101.7 έδωσε το παρόν στην συναυλία που διεξήχθη στην μνήμη του Κουκ, με τον τραγουδιστή των Panx Romana, Φρανκ, να τιμά με την παρουσία του και να προσφέρει το “κάτι παραπάνω” στην βραδιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φρανκ:

Είμαστε στο Κλεάνθης Βικελίδης, γίνεται χαμός, η μία μπάντα διαδέχεται την άλλη, ο κόσμος είναι εκστασιασμένος. Η μουσική, που λείπει από την ζωή μας, την έχουμε κάνει κουβάρι και έτσι ελεύθερα μπορούμε να εκφραστούμε και να πούμε αυτά που ακριβώς αγαπάμε. Για τις ομάδες μας, αλλά και για ανθρώπους που είναι παραδείγματα για εμάς, όπως ο Κουκ. Για αυτόν ήρθαμε να παίξουμε, τον τιμάμε, είναι το παράδειγμα. Αυτό είναι που μετράει και αυτό είναι που χρειαζόμαστε όλοι, να έχουμε ένα παράδειγμα για να μπορούμε να ακολουθούμε και να οραματιζόμαστε.

Μία φράση που ήθελε να μοιραστεί: Πάντα θα αγαπάμε, θα πολεμάμε ακόμα και αν δεν νικήσουμε ποτέ.

Τα εμπόδια από τα οποία κλήθηκε να περάσει η μπάντα για να εμφανιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Για εμάς υπήρξε μία δυσκολία, θα ανέβαινα με μία μπάντα που παίζω, είναι προσωπική μου μπάντα και κάνουμε τον πρώτο δίσκο, αλλά κάτι μας ανάγκασε να ανέβω μόνος μου γιατί η ατυχία αυτή ήταν πως κάποιος από εμάς κόλλησε Covid19 και κάποιοι έμειναν πίσω. Μία μπάντα από Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, καθίσαμε και βγάλαμε τα κομμάτια που θα παίξουμε σήμερα. Για να καταλάβετε με πόσο αγάπη το κάνουμε αυτό, και με κάθε τρόπο υποστηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες, σαν της Super 3 σαν αυτό που κάνετε εσείς και υποστηρίζετε αυτή την εκδήλωση. Κάπως έτσι, λειτουργούμε κι εμείς όλα τα χρόνια, 40 χρόνια τώρα μόνο η Πανκς Ρομάνα, οπότε σε αυτή τη διαδρομή έχουμε κληθεί, νομίζουμε πως το χρωστάμε να «λερώσουμε» την ιστορία με τραγούδια που θα μείνουν για πάντα. Ακόμη κι αν χαθούμε κάποια στιγμή, οι φωνές μας θα μείνουν και αυτό είναι απειλή για πολλούς.

Υπάρχει αλληλεγγύη στην Θεσσαλονίκη και στον χώρο της μουσικής:

Χθες το βράδυ ήρθα, χθες το βράδυ καθίσαμε με μία μπάντα, τους “Beware the Wolves” για να μπορέσουμε να είμαστε εδώ σήμερα και να τιμήσουμε τον «γέροντα» Κουκ. Έτυχε να τον γνωρίσουμε, τον αγαπάμε και ακόμα είναι ζωντανός στα μάτια μας. Μπράβο στο Yellow Radio FM 101.7 που υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Πραγματικά είναι τιμή μας που είστε εδώ και στηρίζετε τέτοιες προσπάθειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button