Ποδόσφαιρο

Φοιρός: «Η απίστευτη ιστορία της μεταγραφής του Ιβάν!»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον Ιβάν είπε:

Δεν ήξερα τίποτα εσείς με ενημερώσατε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και στενάχωρο αυτό που συμβαίνει στην Αρειανή οικογένεια μετά τον Λεκμπέλο ο οποίος έχει και αυτός σοβαρό πρόβλημα. Είναι μία κακή σύμπτωση πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τι να κάνουμε. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι οι Αρειανοί και ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη για να κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε ακόμα πιο γρήγορα. Μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί και με μεγάλη προσφορά αυτά τα τρία χρόνια που ήταν στην ομάδα. Έτρεχε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανένας. Η καρδιά του είχε ένα πλεονέκτημα, ήταν από τα παιδιά που δεν κουραζόταν. Ας πούμε ότι έκαναν όλοι οι παίκτες απόσταση πέντε 200αρια, ο Ιβάν έκανε 10, οι άλλοι παίκτες θα είχαν 180 σφυγμούς και αυτός είχε 140. Όποιος πήγαινε να τον αντιμετωπίσει τα έφερνε πολύ δύσκολα.

Στο πρώτο παιχνίδι που τον χρησιμοποίησα παίζαμε με την ΑΕΚ στο γήπεδο μας είχε βγει 1-1 και είχε ακυρωθεί ένα καθαρό γκολ του Μιλόγεβιτς. Ο Μπάγιεβιτς είχε βάλει έναν Παπαϊωάννου από την Ρόδο για να τον παρακολουθεί ο οποίος κάθε πέντε λεπτά έπεφτε κάτω σκασμένος.

Για τον πως τον είχαν ανακαλύψει είπε:

Ο Ντίνος ο Κούης  με τον Νέτο τον Γκουερίνο είχαν πάει να βρουν έναν παίκτη, στην ομάδα του Ιβάν, αριστεροπόδαρο χαφ και κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο από την Βραζιλία και μου λέει ότι αυτόν που πήγε να δει δεν του άρεσε καθόλου αλλά βρήκα έναν άλλον ο οποίος θα εντυπωσιάσει τον Αρειανό κόσμο. Ο Ντίνιος έφερε κασέτα τον είδα και τελικά ήρθε στην ομάδα. Έρχεται στα γραφεία ο Ιβάν και επειδή ήταν πάρα πολύ κοντός τον κοιτούσαν όλοι παράξενα και κάποια στιγμή πήρε ταξί και έφυγε και πήγαν και τον ξαναβρήκαν εκεί.

Το μήνυμα του για τον Ιβάν:

Η οικογένεια του Άρη να είναι κοντά στον Ιβάν γιατί θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιδί και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και ας κάθισε τρία χρόνια. Η προσφορά του ήταν μεγάλη.

Για τον Άρη είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πιστεύω ότι ο προπονητής που πήραμε θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί και θα φέρει παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Να βιαστούμε λίγο.

Για την στελέχωση της ΠΑΕ είπε:

Είναι κάτι το οποίο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό ο κ. Καρυπίδης και απορώ γιατί δεν το κάνει. Πρέπει να βάλει άτομα της ομάδας γύρω του και να πλαισιώσει τον εαυτό του με Αρειανούς, οι οποίοι θα τον βοηθάνε για να διοικήσει δεν μπορεί μόνο ένας.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button