Βόλεϊ

Φλώρος: “Πρέπει να γίνει μία καθαρή νίκη. Το Πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή”

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Δημήτρης Φλώρος  φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το βόλεϊ και το παιχνίδι:

Δεν δείξαμε αποφασιστικότητα στα τελευταία κομμάτια του σετ. Οι ομάδες μεταξύ τους δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Το παιχνίδι θα γίνει στις 20.30 στη Μίκρα. Πρέπει να γίνει μία καθαρή νίκη και να παίξουμε το χρυσό σετ.

-Για το αν είναι αισιόδοξος:

Είναι λίγος ο χρόνος που έχω αναλάβει στην ομάδα. Φυσικά, θα κάνουμε την προσπάθεια μας.

-Για τον πήχη και πόσο έχει ανεβεί:

Στο πρώτο κομμάτι ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Άρη. Στη συνέχεια όμως, έχασε από τον Πορφύρα και από τον Αίαντα. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή, έχουμε καιρό ακόμη μπροστά μας.

-Για τον τελικό:

Ο Άρης πέρυσι είχε μια πολύ καλή πορεία. Η περσινή χρονιά του Άρη ήταν πολύ καλή σε όλο το γυναικείο τμήμα. Φέτος είναι μία άλλη χρονιά, αλλά και τα νησιά έχουν ενισχυθεί πολύ. Η Νάξος για παράδειγμα, είναι ανίκητη σε όσα παιχνίδια έχει παίξει. Έτσι και αλλιώς, τα πρωταθλήματα κρίνονται τον Απρίλιο στα πλέι οφ.

-Για το ματς στη Βουλγαρία:

Χθες στο ματς, είχε και γονείς και κάποιους άλλους φίλαθλους που μας ακολούθησαν. Όταν ο αθλητής νιώθει συμπαράσταση, νιώθει ότι ασχολούνται μαζί του και έχει καλύτερη απόδοση.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button