Ποδόσφαιρο

Φετφατζίδης: Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική η πιο δημοφιλής “αγορά” στο Fantasy της Super League

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται στην “κορυφή” του επίσημου παιχνιδιού της Super League ως πιο δημοφιλής “αγορά”.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 5η Αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Ο μέσος του Άρη βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς έχει αποκτηθεί από 1.777 προπονητές, ενώ συνολικά τον έχει επιλέξει το 35,1% των παικτών.

Ο Μάρκο Λιβάια κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα καθώς 1.521 νέοι παίκτες τον επέλεξαν στην ομάδα τους για την 5η ανωνιστική. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος μετρά δυο γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει αποκτηθεί από το 27,8% των παικτών του επίσημου Fantasy της Super League.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ Δημήτρης Μάνος αποτελεί την 3η δημοφιλέστερη «αγορά» για την 5η αγωνιστική, καθώς έχει αποκτηθεί από 1.178 νέους προπονητές, ενώ τέταρτος είναι ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο με 1.119 νέες «αγορές», και τη «φήμη» του να φτάνει στο 42,1%.

Την πεντάδα με τις δημοφιλέστερες «αγορές» της 5ης αγωνιστικής συμπληρώνει ο αμυντικός της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες με 1.069.

*Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας, του Google Play (για συσκευές Android) και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο App Store (για συσκευές iOS).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button