Ποδόσφαιρο

Φασουλιώτης: «Εξαιρετικός χαρακτήρας ο Ιωάννου, πολύ καλός και επιθετικά»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Φασουλιώτης, βετεράνος ποδοσφαιριστής και επί χρόνια στέλεχος του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για τον Ιωάννου ανέφερε:

Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ στο γήπεδο. Έχω καταλάβει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι πέρα από καλός ποδοσφαιριστής.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε πολύ καλά παιχνίδια στον ΑΠΟΕΛ. Είναι πάρα πολύ καλός σαν στόπερ και τον βοηθάει ότι είναι αριστεροπόδαρος, στοιχείο που είναι δυσεύρετο.

Παρακολουθώ το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα χρειαστεί κάποια προσαρμογή.

Για το πόσο θα βοηθήσει τον Άρη ο Ιωάννου:

Ο φετινός Άρης είναι μια ομάδα για ψηλά πράγματα. Για πράγματα που μπορεί και ο ίδιος να μην τα πίστευε. Έχει πολύ καλούς παίκτες και ο Νικόλας θα βοηθήσει, αλλά πρέπει να δουλέψει. Δεν είναι εύκολο στην αρχή.

Όταν κάνεις μια μεταγραφή την κάνεις για να παίζεις, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει την φανέλα στο σπίτι του. Γιατί ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς παίκτες, έχει μεταμορφωθεί.

Για το αν λέει κάτι το ότι προέρχεται από 5 χρόνια στο ΑΠΟΕΛ:

Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλές μεταγραφές, έχουν φύγει πολλοί παίκτες και έχουν κάνει καριέρα. Είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις μπάλα στο ΑΠΟΕΛ.

Έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, έχει παίξει με όλες τις μεγάλες ομάδες.

Όσο για τον Νικόλα η ηλικία του είναι πολύ καλή, ο Άρης θα τον έχει δει και θα τον έχει παρακολουθήσει.

Για την πορεία του στην Νότιγχαμ:

Έκανε χρόνια στην Αγγλία, αλλά έχω την άποψη ότι το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να το ακολουθήσεις, από την άποψη του πόσο γρήγορο είναι.

Εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά και πάλι έπαιξε στην αρχή.

Θεωρώ πάντως πως αν ο Άρης επενδύσει σωστά σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή μπορεί να τον εκμεταλλευτεί. Αν μπορεί να παίξει κάποια χρόνια καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και μετά να πάρει και χρήματα από μία μεταγραφή του.

Για τον Τσιλιγγίρη:

Είναι 3-4 τερματοφύλακες στην ομάδα, δεν μπορώ να έχω άποψη. Τον βλέπω, προπονείται, αλλά είναι μια θέση δύσκολη γιατί μπορεί να παίξει μόνο ένας.

Για το αν μπορεί να παίξει σε άλλες θέσεις πλην του στόπερ και του αριστερού μπακ:

Ακούστηκε κάποια στιγμή μήπως παίξει εξτρέμ επειδή προωθείται. Αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει. Άλλο να προωθείσαι και άλλο να παίζεις συνέχεια μπροστά.

Για το αν είναι καλός επιθετικά:

Έχει ωραίο σουτ, όχι τεχνικό αλλά δυνατό, και στις φάσεις προωθείται. Θεωρώ ότι μπορεί να βάζει 3-4 γκολ ανά σεζόν, και με την Εθνική έχει σκοράρει. Το σώμα του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά. Και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μπροστά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button