Ποδόσφαιρο

Φίλοι Αστάνα: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση για να περάσουμε τον Άρη»

Σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται ευχαριστημένοι οι φίλοι της Αστάνα από την κλήρωση με τον Άρη.

Οι φίλοι των Καζάκων σχολίασαν την κλήρωση με τον Άρη και δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα, την στιγμή που τονίζουν στην διοίκηση της ομάδας τους ότι χρειάζονται ενίσχυση.

«Χρειαζόμαστε επειγόντως ενίσχυση, ο Άρης είναι δυνατός αντίπαλος» ήταν ένα σχόλιο στα social media της Αστάνα, αρκετά αντιπροσωπευτικό των περισσότερων φίλων της ομάδας.

«Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε στην έδρα μας» έγραφαν κάποιοι άλλοι αναγνωρίζοντας της δύναμη της Astana Arena, ενώ υπήρχαν και οι αισιόδοξοι που έγραφαν ότι «Ο Άρης θα πάει σπίτι του.».

Αρκετός κόσμος μιλούσε για εισιτήρια και αναρωτιόταν αν θα υπάρχει κόσμος, ενώ φίλος των Καζάκων… προειδοποίησε για τους Αρειανούς.

«Είναι τρομεροί, θα υποστηρίξουν την ομάδα τους ακόμη και εδώ. Εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση, ελπίζω να βρουν άξιους παίκτες».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button