Ποδόσφαιρο

Φέτος θα έχουν την υπογραφή και την… κριτική

Ο φετινός Άρης θα αποτελέσει εξ ολοκλήρου δημιούργημα του Άγγελου Χαριστέα και του Μίχαελ Ένινγκ. Είναι η χρονιά της… αξιολόγησης των βασικών πυλώνων των «κίτρινων».

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος Χαριστέας ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Μίχαελ Ένινγκ ως προπονητής της ομάδας, ανέλαβαν τα πόστα τους στον Άρη στο ενδιάμεσο της σεζόν, κουβαλώντας (στην προκειμένη) το «βαρύ φορτίο» προηγούμενων ανδρών.

Αυτό το καλοκαίρι όμως είναι η αφετηρία της δικής τους εποχής, καθώς χτίζουν τη «δική» τους ομάδα, σύμφωνα με τα δικά τους «θέλω». Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει προφανώς έναν «κορμό» που δημιουργήθηκε πριν τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη, όμως μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα είναι υπεύθυνοι για τις καθοριστικές μεταγραφές που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γερμανός προπονητής θα περάσει στη «νέα» ομάδα τα δικά του συστήματα, τη δική του φιλοσοφία, χωρίς να συγκρουστούν με τα αντίστοιχα προηγούμενων προπονητών.

Το «υλικό» της ομάδας θα είναι δημιούργημα του Άγγελου Χαριστέα και η εφαρμογή (στο επόμενο επίπεδο) από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι θετικά. Η παρουσία των δύο ανδρών στην ομάδα μεταδίδει σοβαρότητα, δουλειά και έξυπνες κινήσεις.

Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι όσα έρχονται από εδώ και πέρα. Παίκτες με την υπογραφή του Χαριστέα στο… γήπεδο αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού τον οποίο μετέδωσε στην ομάδα ο Ένινγκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button