ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης!

Υποψήφιος για την Ευρωβουλή δυο φορές ολυμπιονίκης, σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αλλά και φυσικά αθλητής του Άρη, Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και είναι έτοιμος να αναλάβει δράση. Με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόσκληση-πρόκληση που του έγινε από το κυβερνών κόμμα.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο Ευρωψηφοδέλτιο. Ως Ολυμπιονίκης που έχω αγωνιστεί κάτω από τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας, αλλά και της Ολυμπιακής σημαίας, η ευθύνη και το χρέος μου απέναντι στην ελληνική κοινωνία αλλά και απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, είναι μεγάλη. Ως αθλητής, έμαθα να αγωνίζομαι από μικρό παιδί μέχρι να πετύχω τους στόχους μου και ως Ολυμπιονίκης έμαθα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπο ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνότητας και φυλής. Νιώθω την ανάγκη να εμφυσήσω τις αξίες αυτές που διδάχτηκα στις νέες γενιές, να επαναφέρω τον αθλητισμό στο “βάθρο” της καθημερινότητας των νέων, και τέλος, να βάλω κι εγώ την σφραγίδα μου στην προσπάθεια που γίνεται για μια πιο δίκαιη Ευρώπη χωρίς ρητορικές μίσους και ρατσιστικές τάσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button